Kioxia SSD konusunda son tercih edeceğim marka olur. SSD'de okuma yazma hızından ziyade güvenilirlik ve ömür önemli. Bunu da en iyi sağlayan markalar Samsung, Crucial, WD, Corsair, Kingston diyebilirim.
Crucial'ı ben de güvenilirliğinden ötürü gözüme kestirmiştim. Corsair'ın modellerine baktım lakin bütçe aralığımda veya indirimde ürünlerini bulamadım.
Bu kıyasa verilecek cevap bellidir ve tartışmaya lüzum bile yoktur. P5 Plus daha mantıklıdır.
980 PRO yerine alınabilecek bir sürü model var. Çünkü her zaman olduğu gibi abartılı fiyatlandırma yapılıyor. Samsung'un ismi yüzünden sorgulamaksızın alanlar olduğu için hala hak ettiği fiyata indirmediler.
Şu an ~500GB kapasiteli Gen4 SSD'ler içindeki en makul model olan P5 Plus'a bakıyorsun. 1TB modellerde daha fazla alternatif var.
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.386,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.386,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!