Crucial P5 Plus alınır mı?

Little Doge

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yakın zamanda bu SSD modelini almak istiyorum.
P5 Plus kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum. Önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmadım ama zamanında araştırdığım bir model. Evet alınır.

Kendim kullanıyorum. Kesinlikle alınır. Çok hızlı işlem yapabiliyorum. SATA SSD'den geçince çok fark ettirdi gerçekten.

Sıcaklıklar ne durumda acaba? Soğutuculu mu kullanıyorsunuz?
Anakartımda M.2 soğutucu bulunduğu için serin çalışıyor bende. Soğutucu olmadan yüksek sıcaklıklarda çalışır diye tahmin ediyorum. Malum bu şekil yüksek yazma/okuma hızına sahip SSD'lerin soğutucusuz ısınması gayet normal. Anakartınızda M.2 soğutucu yoksa almanız gerekir büyük ihtimal.

P5 Plus modelini nereden aldınız acaba? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Amazonda biraz daha ucuz fakat yurt dışından geldiği için 5 yıllık garanti konusunda tedirgin oluyorum. M.2 soğutucusu anakartta mevcut.

P5 Plus modelini nereden aldınız acaba? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Amazonda biraz daha ucuz fakat yurt dışından geldiği için 5 yıllık garanti konusunda tedirgin oluyorum. M.2 soğutucusu anakartta mevcut.
Ben Hepsiburada üzerinden almıştım hocam. Yaklaşık 5 ay önce almıştım. Anakartta M.2 soğutucusu varsa sıkıntı olmaz hocam o zaman.

Ben Hepsiburada üzerinden almıştım hocam. Yaklaşık 5 ay önce almıştım. Anakartta M.2 soğutucusu varsa sıkıntı olmaz hocam o zaman.
Cevapların için teşekürler hocam.
Peki Samsung 980 Pro mu yoksa Crucial P5 Plus mu almalıyım acaba?
Samsung her türlü daha iyi görünüyor fakat yurt dışından geldiği için garanti konusunda Crucial'dan farkı nedir tam bilmiyorum. Benim için en önemli kriter, verilerimi uzun yıllar güvenle saklayabileceğim bir SSD.

Ayrıca bir konu açtım: Samsung 980 Pro vs Crucial P5 Plus

Son düzenleme:
Ben de, laptop için sipariş verdim ancak soğutucu yerine termal ped kullanacağım sizce iş görür mü bu SSD? Windows kuracağım içine.

Ben 980 Pro aldığım için bir şey diyemiyorum.
Technopat kanalında P5 modeli ölüm testi videosu yayınlandı, incelemeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…