Retropatt Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #11 Little Doge dedi: Ben 980 Pro aldığım için bir şey diyemiyorum. Technopat kanalında P5 modeli ölüm testi videosu yayınlandı, incelemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... İnceledim, sonuçlar da gayet tatmin edici açıkçası. Ancak bu markayı Samsung kadar kimse övmüyor.
Little Doge dedi: Ben 980 Pro aldığım için bir şey diyemiyorum. Technopat kanalında P5 modeli ölüm testi videosu yayınlandı, incelemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... İnceledim, sonuçlar da gayet tatmin edici açıkçası. Ancak bu markayı Samsung kadar kimse övmüyor.
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.041 Makaleler 7 Çözümler 6 1 Ağustos 2022 #12 Geniş SSD Seviye Listesi Bu konudaki tablo halen güncel buradan sorgulayabilirsin.
Retropatt Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #13 ahmed ensar dedi: Geniş SSD Seviye Listesi Bu konudaki tablo halen güncel buradan sorgulayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ekstra bir şey yazmıyor bu SSD hakkında hocam.
ahmed ensar dedi: Geniş SSD Seviye Listesi Bu konudaki tablo halen güncel buradan sorgulayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ekstra bir şey yazmıyor bu SSD hakkında hocam.