Laptopum için yeni aldığım Kioxia marka SSD sorun yaratınca, Amazon'da 500 GB 1351TL'ye denk gelen P5 Plus modeline denk geldim.
Siparişi verdim, forum yorumlarını da okudum ancak her kafadan bir ses çıkmış kafam çok karıştı, çok ısınıyor diyen var, performans düşüyor diyen var farklı bir model öneren var. Ben Windows kuracağım 1-2 oyun da olabilir içerisinde. Sizce bu model mantıklı bir seçim mi?
Samsung 970 EVO alacaktım ancak uygun fiyata sadece Trendyol'da var. Trendyol'un ödeme şartları bana uymuyor.
Ben kullanıyorum güncel olarak. İçerisine windows ve programları kullandım. Oyunları da farklı bir ssd'de kullanıyorum. Anakartım üzerinde soğutuculu PCI-e 4.0 slotuna taktım. Evet ısınması var fakat çok yüksek sıcaklıklara çıkmıyor. Hava 35 derece iken 70'e çıktığını gördüm soğutuculu olmasına rağmen fakat kasa içi soğutmam işlemci sıcaklığına göreydi. Yani fan hızlarını sabitlediğim için SSD'nin ısınmasını gayet normal görüyorum. Laptop için alacaksan pek önermem çünkü çoğu laptopta PCI-e 4.0 desteği yok. Soğutucu da yok. Tam verim alamazsın. Ama ileriye dönük düşünüyorsan ve bütçen el veriyorsa olabilir.Laptopum için yeni aldığım Kioxia marka SSD sorun yaratınca, Amazon'da 500 GB 1351TL'ye denk gelen P5 Plus modeline denk geldim.
Siparişi verdim, forum yorumlarını da okudum ancak her kafadan bir ses çıkmış kafam çok karıştı, çok ısınıyor diyen var, performans düşüyor diyen var farklı bir model öneren var. Ben Windows kuracağım 1-2 oyun da olabilir içerisinde. Sizce bu model mantıklı bir seçim mi?
Samsung 970 EVO alacaktım ancak uygun fiyata sadece Trendyol'da var. Trendyol'un ödeme şartları bana uymuyor.
Laptop bu arkadaşlar, önermiyor iseniz farklı bir modele yöneleyimLenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200JUTX Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200JUTX Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200JUTX Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 33.949,00...www.akakce.com
alternatif olarak bu ürün de var
Pny XLR8 CS3030 M280CS3030-500-RB PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny XLR8 CS3030 M280CS3030-500-RB PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny XLR8 CS3030 M280CS3030-500-RB PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.325,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam genelde SanDisk WD ya da Samsung öneriliyor, sizin PNY önermenizin sebebi nedir?
Hocam şu listeye göz gezdirin. A ve üstü almaya özen gösterin yani a - a+ - s - s+ gibi modeller. Ben crucial öneririm. Fiyatına göre performansı iyi. Aşırı kullanıcı değilseniz yani günde 6 saatten fazla PC başında değilseniz sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.Hocam genelde SanDisk WD ya da Samsung öneriliyor, sizin PNY önermenizin sebebi nedir?
Okuma yazma hızı yüksek olan ve hızlı olan fp bir SSD ama daha üst bir seviye isterseniz Samsung 970 EVO alabilirsiniz.
Hocam şu listeye göz gezdirin. A ve üstü almaya özen gösterin yani a - a+ - s - s+ gibi modeller. Ben Crucial öneririm. Fiyatına göre performansı iyi. Aşırı kullanıcı değilseniz yani günde 6 saatten fazla PC başında değilseniz sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Hocam ben şu an kullanıyorum. Ben vatandan 1671 TL gibi bir rakama almıştım. Şimdi fiyatını görünce üzüldüm açıkçası. Eğer anakartımda bir PCI-e 4.0 slotu daha olsaydı kingston satıp tekrar alırdım. Soğutma dert edilecek bir şey değil bence. Laptopta da sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Kaliteli soğutmaya sahip laptop kullanıyorsunuz.970 EVO Trendyol'da iyi fiyata var hocam ancak, benim kartıma Trendyol taksit yapmıyor maalesef.
P5 Plus sizin için iyi midir hocam peki?