Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Merhaba az önce 2000 TL'ye Crucial P5 Plus 1 TB SSD aldım. P5 Plus iyi midir? Bu fiyata daha iyi SSD mevcut mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
Merhaba az önce 2000 TL'ye Crucial P5 Plus 1 TB SSD aldım. P5 Plus iyi midir? Bu fiyata daha iyi SSD mevcut mudur?
watnelas Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #2 Gökay Ünlü dedi: Merhaba az önce 2000 TL'ye Crucial P5 Plus 1 TB SSD aldım. P5 Plus iyi midir? Bu fiyata daha iyi SSD mevcut mudur? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu daha bir alt modeli sanırım.
Gökay Ünlü dedi: Merhaba az önce 2000 TL'ye Crucial P5 Plus 1 TB SSD aldım. P5 Plus iyi midir? Bu fiyata daha iyi SSD mevcut mudur? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu daha bir alt modeli sanırım.