drpakers Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 526 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:11 #1 Az önce Amazon'dan 6.098₺'ye bu RAM'i aldım. İşe yarar mı yoksa iptal etmeli miyim? CL48 olduğunu aldıktan sonra gördüm. Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:17
Az önce Amazon'dan 6.098₺'ye bu RAM'i aldım. İşe yarar mı yoksa iptal etmeli miyim? CL48 olduğunu aldıktan sonra gördüm. Amazon.com.tr
akaReckless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 1.746 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:20 #2 O fiyata gayet iyi bence şu an 16 GB tekliler o fiyata. CL48 de büyük bir eksi olusturmayacaktir.
A arastirmaciyazar Picopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:23 #3 akaReckless dedi: O fiyata gayet iyi bence şu an 16 GB tekliler o fiyata. CL48 de büyük bir eksi olusturmayacaktir. Genişletmek için tıkla... Ne anlama geliyor cl48 olması?
akaReckless dedi: O fiyata gayet iyi bence şu an 16 GB tekliler o fiyata. CL48 de büyük bir eksi olusturmayacaktir. Genişletmek için tıkla... Ne anlama geliyor cl48 olması?
akaReckless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 1.746 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:25 #4 Gecikme değeri. RAM'den bir veri parçasını almak için gereken saat çevrimi sayısını ifade eder. Ne kadar düşük o kadar hızlı veri geri iletimi.
Gecikme değeri. RAM'den bir veri parçasını almak için gereken saat çevrimi sayısını ifade eder. Ne kadar düşük o kadar hızlı veri geri iletimi.
A arastirmaciyazar Picopat Katılım 19 Eylül 2025 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:26 #5 akaReckless dedi: Gecikme değeri. RAM'den bir veri parçasını almak için gereken saat çevrimi sayısını ifade eder. Ne kadar düşük o kadar hızlı veri geri iletimi. Genişletmek için tıkla... Peki önerilen nedir
akaReckless dedi: Gecikme değeri. RAM'den bir veri parçasını almak için gereken saat çevrimi sayısını ifade eder. Ne kadar düşük o kadar hızlı veri geri iletimi. Genişletmek için tıkla... Peki önerilen nedir
drpakers Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 526 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:44 #6 arastirmaciyazar dedi: Peki önerilen nedir? Genişletmek için tıkla... AMD işlemciler için 6000MHz CL30.
arastirmaciyazar dedi: Peki önerilen nedir? Genişletmek için tıkla... AMD işlemciler için 6000MHz CL30.
Schwarz41 Yoctopat Katılım 23 Kasım 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:47 #7 Hocam fiyatına göre gayet güzel fakat CL48 biraz sırıtabilir.