JrHearmenow Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 57 Pazartesi 15:48 #1 Merhaba iyi günler ben bir tane RAM buldum Crucial marka, sizce alınır mı? Anakart olarak ASUS B650M-R işlemci 7500F almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem 8K, bu parçalara uygun ne RAM önerirsiniz? Crucial Pro 16GB DDR5-6000 UDIMM CL36 (16Gbit) Soğutuculu PC RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial Pro 16GB DDR5-6000 UDIMM CL36 (16Gbit) Soğutuculu PC RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Merhaba iyi günler ben bir tane RAM buldum Crucial marka, sizce alınır mı? Anakart olarak ASUS B650M-R işlemci 7500F almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem 8K, bu parçalara uygun ne RAM önerirsiniz? Crucial Pro 16GB DDR5-6000 UDIMM CL36 (16Gbit) Soğutuculu PC RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial Pro 16GB DDR5-6000 UDIMM CL36 (16Gbit) Soğutuculu PC RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.977 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 16:01 #2 RAM almak için en uygun zamanı seçmişsin kolay gelsin
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.655 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Aokigahara Pazartesi 16:04 #3 Sıfır ram alınmaz bu piyasada cidden. 32GB ramler 20K olmuş arkadaş. İkinci el bakın bence.
JrHearmenow Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 57 Pazartesi 20:33 #4 Lava Catopuma dedi: RAM almak için en uygun zamanı seçmişsin kolay gelsin Genişletmek için tıkla... biraz öyle oldu ya maalesef Mephistopheles dedi: Sıfır RAM alınmaz bu piyasada cidden. 32 GB RAM'ler 20k olmuş arkadaş. İkinci el bakın bence. Genişletmek için tıkla... Yani 2.ellere de aynı fiyatlandırmayı çekenler var bulabilirsem dediğiniz gibi 2.el düşünüyorum teşekkürler tavsiye için.
Lava Catopuma dedi: RAM almak için en uygun zamanı seçmişsin kolay gelsin Genişletmek için tıkla... biraz öyle oldu ya maalesef Mephistopheles dedi: Sıfır RAM alınmaz bu piyasada cidden. 32 GB RAM'ler 20k olmuş arkadaş. İkinci el bakın bence. Genişletmek için tıkla... Yani 2.ellere de aynı fiyatlandırmayı çekenler var bulabilirsem dediğiniz gibi 2.el düşünüyorum teşekkürler tavsiye için.
Hawkesby Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.310 Çözümler 2 Pazartesi 20:54 #5 Crucial markası kapanıyor hocam aman dikkat.
JrHearmenow Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 57 Pazartesi 21:04 #6 Hawkesby dedi: Crucial markası kapanıyor hocam aman dikkat. Genişletmek için tıkla... garanti kısmında sıkıntı olur mu
Hawkesby dedi: Crucial markası kapanıyor hocam aman dikkat. Genişletmek için tıkla... garanti kısmında sıkıntı olur mu
Hawkesby Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.310 Çözümler 2 Pazartesi 21:05 #7 JrHearmenow dedi: garanti kısmında sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... Firma kapanıyor, iki gün sonra bellekte sorun olursa muhatap bulmazsın.
JrHearmenow dedi: garanti kısmında sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... Firma kapanıyor, iki gün sonra bellekte sorun olursa muhatap bulmazsın.
JrHearmenow Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 57 Pazartesi 21:07 #8 Hawkesby dedi: Firma kapanıyor, iki gün sonra bellekte sorun olursa muhatap bulmazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam kapalı kutu Kingston furybeast buldum onu alacağım sanırım. Hocam satılmış da DDR5 16 GB ne RAM önerirsiniz Max 9K bütçe de. Son düzenleme: Dün 05:55
Hawkesby dedi: Firma kapanıyor, iki gün sonra bellekte sorun olursa muhatap bulmazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam kapalı kutu Kingston furybeast buldum onu alacağım sanırım. Hocam satılmış da DDR5 16 GB ne RAM önerirsiniz Max 9K bütçe de.