Crucial SSD düşük yazma hızı

West61

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, konu çözülmüştü fakat yine aynı SSD. Format attım, AHCI modunu açtım SSD 220 MB veriyor ölçüldüğünde. Fakat büyük bir dosyayı SSD’den alıp tekrar SSD’ye atınca 20 MB veriyor sabit. Bakıyorum videolara 100-200-300 MB verirken neden bende 20 MB veriyor sabit?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenleme: Videolar derken video dosyaları attığınızı zannettim. Yorumumu dikkate almayın. SSD'nizin sağlık durumunu ölçün.

Taşımış olduğunuz dosyanın ya da klasörün içindeki veriler fazla parçalara ayrılmışsa aktarım hızı doğal olarak düşer. Eskiden S4 League diye bir oyun oynardım ve kaynak klasörü 11 bin adet dosyadan oluşurdu. Flaş belleğe atması 1 saat sürerdi boyutu az olmasına rağmen.

Düzenleme: Videolar derken video dosyaları attığınızı zannettim. Yorumumu dikkate almayın. SSD'nizin sağlık durumunu ölçün.

Taşımış olduğunuz dosyanın ya da klasörün içindeki veriler fazla parçalara ayrılmışsa aktarım hızı doğal olarak düşer. Eskiden S4 League diye bir oyun oynardım ve kaynak klasörü 11 bin adet dosyadan oluşurdu. Flaş belleğe atması 1 saat sürerdi boyutu az olmasına rağmen.
Sağlık durumu 94 ssd’nin benim sıkıntım her dosya üzerinde çok yavaş. Bu durum 10 mb idi önceden ahcı modunu açınca 20 mb oldu. 200 olması gerekirken hızın 20 mb.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı