O OmerYılmaz35 Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #1 Crucial 2TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 4200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Laptop'ım için 2TB M.2 SSD almak istiyorum ve bulabildiğim en uygun SSD bu gibi geliyor. SSD'lerden çok anlamıyorum hatta hiç anlamıyorum sadece okuma ve yazma hızına bakarak bu SSD'yi seçtim, sizce nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2025
Crucial 2TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 4200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Laptop'ım için 2TB M.2 SSD almak istiyorum ve bulabildiğim en uygun SSD bu gibi geliyor. SSD'lerden çok anlamıyorum hatta hiç anlamıyorum sadece okuma ve yazma hızına bakarak bu SSD'yi seçtim, sizce nasıl?
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 13 Mart 2025 #2 OmerYılmaz35 dedi: Crucial 2TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 4200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Laptop'ım için 2TB M.2 SSD almak istiyorum ve bulabildiğim en uygun SSD bu gibi geliyor. SSD'lerden çok anlamıyorum hatta hiç anlamıyorum sadece okuma ve yazma hızına bakarak bu SSD'yi seçtim, sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Asla alma aynısı bende var 1 yılda sağlığı %8 düştü Kingston Kioxia Samsung gibi markalara yönel Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
OmerYılmaz35 dedi: Crucial 2TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 4200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Laptop'ım için 2TB M.2 SSD almak istiyorum ve bulabildiğim en uygun SSD bu gibi geliyor. SSD'lerden çok anlamıyorum hatta hiç anlamıyorum sadece okuma ve yazma hızına bakarak bu SSD'yi seçtim, sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Asla alma aynısı bende var 1 yılda sağlığı %8 düştü Kingston Kioxia Samsung gibi markalara yönel Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
O OmerYılmaz35 Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #3 kerojann dedi: Asla alma aynısı bende var 1 yılda sağlığı %8 düştü Kingston Kioxia Samsung gibi markalara yönel Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Direkt bir model önerin varmı 2TB M2 SSD olarak kerojann dedi: Asla alma aynısı bende var 1 yılda sağlığı %8 düştü Kingston Kioxia Samsung gibi markalara yönel Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... MSI SPATIUM M461 2TB NVME M.2 SSD nasıl hocam? Son düzenleme: 13 Mart 2025
kerojann dedi: Asla alma aynısı bende var 1 yılda sağlığı %8 düştü Kingston Kioxia Samsung gibi markalara yönel Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Direkt bir model önerin varmı 2TB M2 SSD olarak kerojann dedi: Asla alma aynısı bende var 1 yılda sağlığı %8 düştü Kingston Kioxia Samsung gibi markalara yönel Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... MSI SPATIUM M461 2TB NVME M.2 SSD nasıl hocam?