Malice465 Centipat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 32 9 Aralık 2022 #1 Benim RAM'imin Crucial 8GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu RAM'in kırmızısı ve XMP ile CL 16'ya çıkıyor. Alacağım RAM ise şu: GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Uyuşur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2022
Benim RAM'imin Crucial 8GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu RAM'in kırmızısı ve XMP ile CL 16'ya çıkıyor. Alacağım RAM ise şu: GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Uyuşur mu?
Çözüm AlperInferno 9 Aralık 2022 MHZ ve CL değerleri aynıysa büyük ihtimal uyumlu çalışır. Ama garantisi yok.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #2 MHZ ve CL değerleri aynıysa büyük ihtimal uyumlu çalışır. Ama garantisi yok. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Malice465 Centipat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 32 9 Aralık 2022 #3 AlperInferno dedi: MHz ve CL değerleri aynıysa büyük ihtimal uyumlu çalışır. Ama garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Kendi CPU-Z değerlerimi attım ve alacağım RAM'in de değerleri mevcut uyumlu mu? Artı 0 Eksi
AlperInferno dedi: MHz ve CL değerleri aynıysa büyük ihtimal uyumlu çalışır. Ama garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Kendi CPU-Z değerlerimi attım ve alacağım RAM'in de değerleri mevcut uyumlu mu?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #4 Malice465 dedi: Kendi CPU-Z değerlerimi attım ve alacağım RAM'in de değerleri mevcut uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... MHZ ve CL değerlerini aynı yaparsanız dediğim gibi büyük ihtimal sorunsuz çalışır. Artı 0 Eksi
Malice465 dedi: Kendi CPU-Z değerlerimi attım ve alacağım RAM'in de değerleri mevcut uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... MHZ ve CL değerlerini aynı yaparsanız dediğim gibi büyük ihtimal sorunsuz çalışır.
KS KS Malice465 Centipat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 32 9 Aralık 2022 #5 AlperInferno dedi: MHz ve CL değerlerini aynı yaparsanız dediğim gibi büyük ihtimal sorunsuz çalışır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
AlperInferno dedi: MHz ve CL değerlerini aynı yaparsanız dediğim gibi büyük ihtimal sorunsuz çalışır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Dextro_qw Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #6 Malice465 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dostum konuyu tekrar açtım ama bende Ballistix'e G.Skill ekleyceğim sende bir sıkıntı yarattımı sorunsuz kullandın mı? Artı 0 Eksi
Malice465 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dostum konuyu tekrar açtım ama bende Ballistix'e G.Skill ekleyceğim sende bir sıkıntı yarattımı sorunsuz kullandın mı?