CRU'da 4:3 ekran çözünürlüğü nasıl uygulanmalı?

SwrldS

Decapat
Daha fazla  
Merhaba sorum başlıktadır. Instagram'da gezinirken bir çözünürlük gördüm CRU'da denemek istedim fakat yaptığımda ekranın sağ ve solunda siyah boşluklar olduğunu fark ettim bu yüzden dorum açmayı düşümdüm. Bu çözünürlüğü tam ekran şeklinde kullanmak istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum. CRU'daki ekran çözünürlüğünün ayarları ektedir.
Not: Laptop kullanıyorum.

1736609003930.png

1736608992291.png

Merhaba sorum başlıktadır. Instagram'da gezinirken bir çözünürlük gördüm CRU'da denemek istedim fakat yaptığımda ekranın sağ ve solunda siyah boşluklar olduğunu fark ettim bu yüzden dorum açmayı düşümdüm. Bu çözünürlüğü tam ekran şeklinde kullanmak istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum. CRU'daki ekran çözünürlüğünün ayarları ektedir.
Not: Laptop kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2394103

Eki Görüntüle 2394102

Valorant için yapıyorsun büyük ihtimal 1568x1080 oynuyorum ben de :D tam ekran olması için NVIDIA denetim masasını açıp oradan masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla yazan yerden tam ekranı seçmelisin. Eğer ekran kartın NVIDIA değilse AMD vb ise bilmiyorum maalesef.

1736609246179.png

Evet Valorant için fakat dediğim gibi ben laptop kullanıyorum bu yüzden NVIDIA denetim masasında ekran seçeneği bende yok :(
1736609839182.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı