G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 15 Eylül 2023 #21 Henss dedi: Proceed to checkout yazısına tıklayınca steam hesabımı bağlamamı istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam site TR sitelerinden daha güvenilir, bağlayın sıkıntı olmaz. Ben daha önce bağlantı yapmıştım ama bağlantı yapmadan işlem yapnlar vardı daha önceki konularda o nedenle bağlamak gerekli değil dedim.
Henss dedi: Proceed to checkout yazısına tıklayınca steam hesabımı bağlamamı istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam site TR sitelerinden daha güvenilir, bağlayın sıkıntı olmaz. Ben daha önce bağlantı yapmıştım ama bağlantı yapmadan işlem yapnlar vardı daha önceki konularda o nedenle bağlamak gerekli değil dedim.
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.864 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #22 G3BEN dedi: Hocam site TR sitelerinden daha güvenilir, bağlayın sıkıntı olmaz. Ben daha önce bağlantı yapmıştım ama bağlantı yapmadan işlem yapnlar vardı daha önceki konularda o nedenle bağlamak gerekli değil dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Düşüneceğim.
G3BEN dedi: Hocam site TR sitelerinden daha güvenilir, bağlayın sıkıntı olmaz. Ben daha önce bağlantı yapmıştım ama bağlantı yapmadan işlem yapnlar vardı daha önceki konularda o nedenle bağlamak gerekli değil dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Düşüneceğim.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #23 Osman Nuri23 dedi: Sadece VPN kullanarak oyunu alabilirsiniz. Alacağınız keyi Steam'de etkinleştireceksiniz bu kadar. Crumble | PC Mac Linux Steam Game | Fanatical Crumble is a physics platformer with a grappling tongue mechanic. www.fanatical.com Genişletmek için tıkla... Stok bitti galiba.
Osman Nuri23 dedi: Sadece VPN kullanarak oyunu alabilirsiniz. Alacağınız keyi Steam'de etkinleştireceksiniz bu kadar. Crumble | PC Mac Linux Steam Game | Fanatical Crumble is a physics platformer with a grappling tongue mechanic. www.fanatical.com Genişletmek için tıkla... Stok bitti galiba.
L labour Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 218 Çözümler 2 17 Eylül 2023 #24 Steam hesabım çalındı bu siteden şüpheleniyorum. Hesabıma 14 Eylülden beri farklı girişler yapılmış.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.115 Makaleler 2 Çözümler 28 17 Eylül 2023 #25 labour dedi: Steam hesabım çalındı bu siteden şüpheleniyorum. Hesabıma 14 Eylülden beri farklı girişler yapılmış. Genişletmek için tıkla... Bu site 2012'den beri hizmet veren Trustpilot puanı 4.5 puan üzerinde Steam dışı key satın alımlarında en fazla kullanılan sitelerden biri yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Steam hesabınızı başka bir sebepten çaldırtmış olmalısınız.
labour dedi: Steam hesabım çalındı bu siteden şüpheleniyorum. Hesabıma 14 Eylülden beri farklı girişler yapılmış. Genişletmek için tıkla... Bu site 2012'den beri hizmet veren Trustpilot puanı 4.5 puan üzerinde Steam dışı key satın alımlarında en fazla kullanılan sitelerden biri yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Steam hesabınızı başka bir sebepten çaldırtmış olmalısınız.