bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 Game Pass almak için deneme başlatırken "There was a problem with your Card. Please try again." hatası alıyorum. İninal ve Papara ile denedim, yine olmadı.
Game Pass almak için deneme başlatırken "There was a problem with your Card. Please try again." hatası alıyorum. İninal ve Papara ile denedim, yine olmadı.
gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 826 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #11 bacoen dedi: Kartınızda 2 TL olması lazım. Çekip geri veriyor. Genişletmek için tıkla... Posta koduna ne yazıyoruz? Artı 0 Eksi
bacoen dedi: Kartınızda 2 TL olması lazım. Çekip geri veriyor. Genişletmek için tıkla... Posta koduna ne yazıyoruz?
KS KS bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #12 gud dedi: Posta koduna ne yazıyoruz? Genişletmek için tıkla... Kendi şehrimin posta kodunu yazdım. Artı 0 Eksi
Metin Melik Dikmen Decapat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #13 Zerolite dedi: Hocam site hala veriyor mu ki 3 aylik? Genişletmek için tıkla... veriyor olması lazım hocam. Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Hocam site hala veriyor mu ki 3 aylik? Genişletmek için tıkla... veriyor olması lazım hocam.