Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #11 furkantutar dedi: dostum daha detayli anlatir misin asbplayeri kurdum ama surukle birak olayini anlamadim Genişletmek için tıkla... Nasil anlatacagimi bilemiyorum. Dosyaya basili tutup crunchyroll playera surukle.
furkantutar dedi: dostum daha detayli anlatir misin asbplayeri kurdum ama surukle birak olayini anlamadim Genişletmek için tıkla... Nasil anlatacagimi bilemiyorum. Dosyaya basili tutup crunchyroll playera surukle.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 28 Ağustos 2023 #12 Crunchyroll’de TR altyazı var bazı animelerde. Nardo shippudende var mesela.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #13 Nuteramiruku dedi: Var. asbplayer indireceksiniz, daha sonra onu tarayıcınıza kurun (Chrome storeda yok, githubdan indirin). İndirdiğiniz altyazi dosyasını sürükle bırak ile crunchyrolldaki videoya bırakın. Bu kadar, Türkçe altyazının keyfini çıkarın! Genişletmek için tıkla... Çevirisi ne kadar doğru?
Nuteramiruku dedi: Var. asbplayer indireceksiniz, daha sonra onu tarayıcınıza kurun (Chrome storeda yok, githubdan indirin). İndirdiğiniz altyazi dosyasını sürükle bırak ile crunchyrolldaki videoya bırakın. Bu kadar, Türkçe altyazının keyfini çıkarın! Genişletmek için tıkla... Çevirisi ne kadar doğru?
IamShakee Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #14 furkantutar dedi: Dostum daha detayli anlatir misin asbplayeri kurdum ama surukle birak olayini anlamadim. Genişletmek için tıkla... Türkçe alt yazı yavaş yavaş eklenmeye başlandı. Şu An'da sadece Naruto ve Gintama'da var. Film olarak sadece Dragon Ball super Hero'da var.
furkantutar dedi: Dostum daha detayli anlatir misin asbplayeri kurdum ama surukle birak olayini anlamadim. Genişletmek için tıkla... Türkçe alt yazı yavaş yavaş eklenmeye başlandı. Şu An'da sadece Naruto ve Gintama'da var. Film olarak sadece Dragon Ball super Hero'da var.
R Reanrao Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #15 GenoxS dedi: Ya saçma sapan sitelerle uğraşmak istemiyorum 1080p anime izlemek istiyorum Genişletmek için tıkla... Ayarlar>görüntü>1080p bunu yapsan bide azıcık iyi internetin olsa izlersin.
GenoxS dedi: Ya saçma sapan sitelerle uğraşmak istemiyorum 1080p anime izlemek istiyorum Genişletmek için tıkla... Ayarlar>görüntü>1080p bunu yapsan bide azıcık iyi internetin olsa izlersin.
hidoqiste Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 93 Makaleler 1 14 Aralık 2023 #16 animecixi kullan bence ayrıca istediğin animeler olursa bana ulaşabilirsin animecix ekibindenim
akg1 Zeptopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #17 hidoqiste dedi: animecixi kullan bence ayrıca istediğin animeler olursa bana ulaşabilirsin animecix ekibindenim Genişletmek için tıkla... Yu-gi-oh serileri var mı?
hidoqiste dedi: animecixi kullan bence ayrıca istediğin animeler olursa bana ulaşabilirsin animecix ekibindenim Genişletmek için tıkla... Yu-gi-oh serileri var mı?