Sizce crunchyroll mu anizium mu? İkisi de 50 TL. İngilizcem yeterli seviyede var. İngilizce bir şekilde izlecek kadar ama anizium da Türkçe dublaj falan da varmış. Sizce hangisini alayım veya sizin bildiğiniz düzgün Player'i olan güzel bir anime izleme sitesi var mı?
Merhaba, bende her iki platformun da üyeliği var. Basitçe özetlemem gerekirse, Anizium, Netflix gibi ama sadece anime odaklı bir platform. Arayüzü de Netflix'e oldukça benziyor. 4K upscaler gibi şeylerle görüntüyü hoş gösteriyor ama bana 1080p kalitesi yeterli oluyor.
Crunchyroll tarafında ise şöyle: İngilizcem gayet iyi olmasına rağmen bazen anlamakta zorlanıyorum çünkü çok fazla farklı kelime kullanıyorlar. Basit bir İngilizce değil, örneğin "what" demek yerine yüz farklı kelime kullanıyorlar. Türkçe dil desteği gelse keşke ama sanırım gelmeyecek. Ana dilimiz İngilizce olmadığı için bazen sıkıntılar yaşanabiliyor.
Buna rağmen Crunchyroll’un bir sürü avantajı var: MAL Sync, Premid, Discord gibi birçok platformla uyumlu çalışıyor. Genel olarak bayağı iyi bir hizmet sunuyor, tek eksisi bence sadece İngilizce olması.
OpenAnime kullanımı da güzel. Arşivi gün geçtikçe gelişiyor. Eskiden ben de uploader’dım ama artık değilim. Şöyle diyeyim, yükleyecek anime bulamıyordum bazen. Ama orada bulamadığın bir anime varsa, Discord sunucusundan talep açıyorsun, uploader’lar 5 dakika içinde ekliyor. 4K upscale özelliği var ve tamamen ücretsiz. MAL Sync, AniList Sync, özel tema yükleme, Premid uyumu gibi özellikler mevcut. Ayrıca mobil uygulaması da yakında çıkacak.
Kısaca söyleyeceklerim bu kadar.