Çözüldü Crunchyroll Xbox kodu Game Pass için kullanılmış kartla çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
20
Elimde Game Pass Crunchyroll kodu ve sıfır bir Xbox hesabı var. Crunchyroll kodunu boş bir Papara/İninal kartla kullanmaya çalıştığımda hata aldım. Bu kartlardan birisinin Game Pass için kullanılmamış olduğunu hatırlıyorum. İki kartın ortak noktası içinde para olmaması.

Şimdi ben bu kartlardan Game Pass almakta kullanılmış olana para yüklersem Game Pass hata verir mi? Sıfır yeni bir kart oluştursam ama içinde para olmasa Xbox kabul eder mi?
Güvenlik için 8 TL çektiklerini hatırlıyorum.

Çözüm
@PanzerTR Sorunu çözdünüz mü?
İyi hatırlattın, sorun çözüldü.

Arkadaşların dedikleri olmadı. Olan şey şu, Papara kartımda para vardı onunla girdim ve 8 TL çekti, daha sonra o 8 TL'yi geri iade ederek aboneliğimi aktifleştirdi.

Çözüm:
Önce Crunchyroll sitesinde deneme hesabı olarak "Premium" hesap açın içinde para olmayna bir kartla açtım ben. Daha sonra kodu alın siteden. Daha önce Game Pass kullanılmayan bir Microsoft hesabına kodu yazın ve kart bilgilerine kartı girin. Boş sanal kart veya boş fiziksel kart işe yaramıyor. İçinde en az 8 TL olması gerek. :)

1632153456602.png
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Discord Nitro ve Youtube Premium için 1 TL çekme olayları vardı. Sıfır yeni kart oluşturup hiç sıkıntı yaşamadım. Muhtemelen siz de yaşamazsınız.

8 değil de 1TL çekiyorlar genelde ama İninal’de sanal kart açıp oraya da para atarsanız garantilemiş olursunuz bence.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Discord Nitro ve Youtube Premium için 1 TL çekme olayları vardı. Sıfır yeni kart oluşturup hiç sıkıntı yaşamadım. Muhtemelen siz de yaşamazsınız.
İşe yaramadı.

Sanal Papara ve İninal oluşturdum işe yaramadı. Papara 8 TL çekmeye çalıştığını söyledi.

1630175274493.png

Yarın 10 TL yükleyerek deneyeyim bari.

@PanzerTR Sorunu çözdünüz mü?
İyi hatırlattın, sorun çözüldü.

Arkadaşların dedikleri olmadı. Olan şey şu, Papara kartımda para vardı onunla girdim ve 8 TL çekti, daha sonra o 8 TL'yi geri iade ederek aboneliğimi aktifleştirdi.

Çözüm:
Önce Crunchyroll sitesinde deneme hesabı olarak "Premium" hesap açın içinde para olmayna bir kartla açtım ben. Daha sonra kodu alın siteden. Daha önce Game Pass kullanılmayan bir Microsoft hesabına kodu yazın ve kart bilgilerine kartı girin. Boş sanal kart veya boş fiziksel kart işe yaramıyor. İçinde en az 8 TL olması gerek. :)

1632153456602.png

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı