Crunchyroll'den 3 aylık Xbox Game Pass alınmıyor

Salvatorio

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz gibi crunchyroll de ücretsiz 3 aylık Xbox Game Pass kampanyası var. Bende bundan yararlanmak istedim ama şu hatayı veriyor.
  • "There was a problem with your Card. Please try again."
Buradaki sorun nedir? Kartla alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum. (kart ininal Kart)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bildiğiniz gibi crunchyroll de ücretsiz 3 aylık Xbox Game Pass kampanyası var. Bende bundan yararlanmak istedim ama şu hatayı veriyor.
Buradaki sorun nedir? Kartla alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum. (kart ininal Kart)

Kartın içinde herhangi bir bakiye var mı? Var ise nerede alıyorsunuz bu hesabı aldığınız Game Pass kodunu aktifleştirirken mi yoksa crunchyroll'dan Premium hesap alırken mi?

Kartın içinde herhangi bir bakiye var mı? Var ise nerede alıyorsunuz bu hesabı aldığınız Game Pass kodunu aktifleştirirken mi yoksa crunchyroll'dan Premium hesap alırken mi?

Kartın içine Steam iadesinden 8 TL gelecekti ama diğer sorduğunuz soruyu anlamadım.

Demek istediğim crunchyroll'dan bir Premium hesap oluşturup Game Pass kodunuzu aldınız mı? Bu aldığınız hata hangi sitede karşınıza çıkıyor?

Game Pass kodumu alamadım kart bilgilerimi girip onayladığım zaman yukarıdaki hatayı veriyor.
Bu hata crunchyroll sitesinde oluşuyor.

Hocam aynı sorun bende de oldu Google Play'den Crunchyroll'u indirin oradan deneme üyeliği alın ben öyle yapmıştım olmuştu.

Game Pass kodumu alamadım kart bilgilerimi girip onayladığım zaman yukarıdaki hatayı veriyor.
Bu hata crunchyroll sitesinde oluşuyor.

Anladım, başka bir kart kullanırsanız belki olabilir ya da mobil uygulama. Game Pass kodunuzu alsanız bile Microsoft üzerinden aktifleştirmeye çalıştırdığınız zaman kartınızdan 2 kere 2 dolar çekecek ( şahsen birçok kişiye ben de dahil böyle oldu. ) Kartın doğruluğunu test etmek için. Her şekilde içine para atmanız lazım hocam.

Anladım, başka bir kart kullanırsanız belki olabilir ya da mobil uygulama. Game Pass kodunuzu alsanız bile Microsoft üzerinden aktifleştirmeye çalıştırdığınız zaman kartınızdan 2 kere 2 dolar çekecek ( şahsen birçok kişiye ben de dahil böyle oldu. ) Kartın doğruluğunu test etmek için. Her şekilde içine para atmanız lazım hocam.

Yani Mobile'den denesek bile mi?
Hocam aynı sorun bende de oldu Google Play'den crunchyroll'u indirin oradan deneme üyeliği alın ben öyle yapmıştım olmuştu.

Hocam peki sizde etkinleştirirken veya alırken para çekme durumu oldu mu?

Yani Mobile'den denesek bile mi?

Hocam peki sizde etkinleştirirken veya alırken para çekme durumu oldu mu?

Crunchyroll üzerinden hiçbir şekilde para çekmiyor. Olay Microsoft tarafında gerçekleşiyor kartın doğruluğunu öğrenmek için içinden 1 dolarlık çekim yapıyorlar benden 2 kere çektiler bunu. Birçok kişiye oldu böyle bu fakat parayı iade ediyorlar 2-3 hafta sonra.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı