D Range Blue Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Digitürk ve Crunchyroll iş birliğiyle; Jujutsu Kaisen, My Hero Academia, Dr. Stone ve daha fazlası beIN CONNECT'te Türkçe alt yazılı olarak yayınlanıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kaynak: KesifAsya.com Kaynak: Digiturk Resmi X Duyurusu Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2025
Digitürk ve Crunchyroll iş birliğiyle; Jujutsu Kaisen, My Hero Academia, Dr. Stone ve daha fazlası beIN CONNECT'te Türkçe alt yazılı olarak yayınlanıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kaynak: KesifAsya.com Kaynak: Digiturk Resmi X Duyurusu
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.905 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2025 #2 Garip bir iş birliği olmuş. Her şeyi getirseler daha iyi olur tabii.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 1 Ağustos 2025 #3 @Teru, yenilikler iyidir.
xDonatus Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 486 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #4 Teru dedi: Garip bir iş birliği olmuş. Her şeyi getirseler daha iyi olur tabii. Genişletmek için tıkla... Zamanla yeni seriler de gelir belki.
Teru dedi: Garip bir iş birliği olmuş. Her şeyi getirseler daha iyi olur tabii. Genişletmek için tıkla... Zamanla yeni seriler de gelir belki.
Cleon Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #5 Cok kotu bir gelisme. Digiturk'e gunahimi vermem.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.344 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 2 Ağustos 2025 #6 Göründüğü kadar iyi bir durum gibi durmuyor. Sansürlü bir şekilde yayınlar ve korsan anime sitelerine telif de atarlarsa gerçekten hayat biter.
Göründüğü kadar iyi bir durum gibi durmuyor. Sansürlü bir şekilde yayınlar ve korsan anime sitelerine telif de atarlarsa gerçekten hayat biter.
xDonatus Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 486 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #7 Physchopath dedi: Göründüğü kadar iyi bir durum gibi durmuyor. Sansürlü bir şekilde yayınlar ve korsan anime sitelerine telif de atarlarsa gerçekten hayat biter. Genişletmek için tıkla... Hocam sansür olmaz bence, olsa da çok küçük olaylara gelir.
Physchopath dedi: Göründüğü kadar iyi bir durum gibi durmuyor. Sansürlü bir şekilde yayınlar ve korsan anime sitelerine telif de atarlarsa gerçekten hayat biter. Genişletmek için tıkla... Hocam sansür olmaz bence, olsa da çok küçük olaylara gelir.
D Range Blue Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #8 Küçük olaylar? Mesela zamanında yayınlanan One Piece animesindeki Sanji'nin sigarası gibi mi? Bunlar zaten seyir zevkini bozan şeyler.
Küçük olaylar? Mesela zamanında yayınlanan One Piece animesindeki Sanji'nin sigarası gibi mi? Bunlar zaten seyir zevkini bozan şeyler.
xDonatus Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 486 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #9 D Range Blue dedi: Küçük olaylar? Mesela zamanında yayınlanan One Piece animesindeki Sanji'nin sigarası gibi mi? Bunlar zaten seyir zevkini bozan şeyler. Genişletmek için tıkla... Spacetoon gibi çocuk kanalı değil beIN Connect. O yüzden sakuranın taytına karışıldığı gibi olaylar olmaz diye düşünüyorum ben.
D Range Blue dedi: Küçük olaylar? Mesela zamanında yayınlanan One Piece animesindeki Sanji'nin sigarası gibi mi? Bunlar zaten seyir zevkini bozan şeyler. Genişletmek için tıkla... Spacetoon gibi çocuk kanalı değil beIN Connect. O yüzden sakuranın taytına karışıldığı gibi olaylar olmaz diye düşünüyorum ben.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.344 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 2 Ağustos 2025 #10 xDonatus dedi: Hocam sansür olmaz bence, olsa da çok küçük olaylara gelir. Genişletmek için tıkla... Küçük şeyler olması benim gözümde yumuşatmıyor.
xDonatus dedi: Hocam sansür olmaz bence, olsa da çok küçük olaylara gelir. Genişletmek için tıkla... Küçük şeyler olması benim gözümde yumuşatmıyor.