Crusader Kings 3 hangi DLC'ler alınmalı?

kamoil2006

Hectopat
Daha fazla  
Oyun indirime girmiş. Steam dolara geçmeden önce almak istiyorum. Oyunun zevkini almak için hangi ek paketler alınmalı acaba?

Merhabalar, oyun şuanda 221,50 TL eğer dlcleri almak isterseniz şu yolu izlemenizi öneririm: Royal edition steam fiyatı şuan 512 TL(oyunu ve 4 dlc içeriyor), oyunun fiyatını çıkarırsak 4 dlc 290,50 tlye karşılık geliyor. Bunu yapmak yerine Crusader Kings III: Chapter I ve oyunu satın alın. (royal editiondaki aynı dlcler var) Chapter 1 fiyatı şuan 229,15 tl. Yani toplam tutar:450,5tl .Bir de chapter 2 var. Şuan fiyatı 298 tl. Fakat dlcler göz önüne alındığında chapter 1 benim daha çok hoşuma gitti. Ayrıca chapter 1'in indirim oranı daha fazla. Eğer bütçeniz sadece oyunu almaya yetiyorsa, bence alabilirsiniz. 100+ saat oynarsınız. Hatam varsa şimdiden affola.

Oyunu alacak param var ama genelde Paradox oyunlarında ek paketler olmadan zorluk çektiğim için bu oyun içinde sormak istedim zaten HOI4'te bunu yeterince yaşadım ama dediğiniz gibi oyuna çok fazla saat harcanabildiği için aslında parasına değiyor sorunum Steam dolara geçmeden önce daha fazla oyun almadan kaynaklı buna 500'TL verirsem bütçemin büyük kısmını yutacak ama dediğiniz gibi chapter 1 ek paketleri yeterli ise onu alabilirim daha uygun olur teşekkürler.

Oyunu alacak param var ama genelde Paradox oyunlarında ek paketler olmadan zorluk çektiğim için bu oyun içinde sormak istedim zaten HOI4'te bunu yeterince yaşadım ama dediğiniz gibi oyuna çok fazla saat harcanabildiği için aslında parasına değiyor sorunum Steam dolara geçmeden önce daha fazla oyun almadan kaynaklı buna 500'TL verirsem bütçemin büyük kısmını yutacak ama dediğiniz gibi chapter 1 ek paketleri yeterli ise onu alabilirim daha uygun olur teşekkürler.
Bence yeterli. Ayrıca topluluk kısmında güzel modlar da var. Game of Thrones, Osmanlı Dönemi,Günümüz Avrupası vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı