refualah Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Selamlar geçen günlerde bilgisayarıma format attım. O günden beri Crusader Kings 3'e giremiyorum. Hiçbir hata vermiyor. Bazen yükleme ekranında, bazen de New Game deyince kapanıyor. Process Monitor ile hata oluşturmayı denedim olmuyor.
Selamlar geçen günlerde bilgisayarıma format attım. O günden beri Crusader Kings 3'e giremiyorum. Hiçbir hata vermiyor. Bazen yükleme ekranında, bazen de New Game deyince kapanıyor. Process Monitor ile hata oluşturmayı denedim olmuyor.
arkinkiran Centipat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #2 Keşke bana da bu konuda biri yardım etse Artı 0 Eksi
VIRATS Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #3 arkinkiran dedi: Keşke bana da bu konuda biri yardım etse Genişletmek için tıkla... Konu açın yardımcı olacaklardır. Artı 0 Eksi
arkinkiran dedi: Keşke bana da bu konuda biri yardım etse Genişletmek için tıkla... Konu açın yardımcı olacaklardır.