Crusader Kings 3 kurduğunuz ülke fotoğrafları

Oynayanlar Crusader Kings 3'te en fazla ne kadar büyük ülke kurmuş merak ediyorum, fotoğrafları bekliyorum ilk ben başlayayım:

1735928937366.png

Modlu oynuyorum, Abbasiyim 4 imparatorluk ünvanı var 3 tane imparatorluk ünvanına yaklaştım, yıl 1129.
Hilesiz oynuyorum ama bazen mejburen saveleri geri alıp başlıyorum.

Hocam şuan bu oyun indirimde var ve çok merak ediyorum oyunu. Sizce diğer strateji oyunlarından farkı ne ? Daha çok entrika varmış ilk başta güzel gelse de belli bir müddet sonra sıkmıyor mu ? Oyunu kendi başıma öğrenebilir miyim ?

Daha önce bu türe yakın tek oynadığım rome 2'ydi.

Ayrıca onerdiginiz rehber videosu var mı ?

@cüneytarkınreis

Son düzenleme:
Hocam şuan bu oyun indirimde var ve çok merak ediyorum oyunu. Sizce diğer strateji oyunlarından farkı ne ? Daha çok entrika varmış ilk başta güzel gelse de belli bir müddet sonra sıkmıyor mu ? Oyunu kendi başıma öğrenebilir miyim ?

Daha önce bu türe yakın tek oynadığım rome 2'ydi.

Ayrıca onerdiginiz rehber videosu var mı ?

@cüneytarkınreis
Daha iyi entrikası zor, güzel gelse bile sıkarsa farklı senaryolar farklı dlcler farklı modlarla oynıyabilirsin.Ben temel rehberler izleyip kendim öğrenmiştim.

Daha iyi entrikası zor, güzel gelse bile sıkarsa farklı senaryolar farklı dlcler farklı modlarla oynıyabilirsin.Ben temel rehberler izleyip kendim öğrenmiştim.
Hocam 62 dolar bu oyuna pahalı geldi açıkçası, önerdiğiniz dlc veya paket var mı ?
Starter Edition paketini mi alsam yoksa.

Dosya Ekleri

• 1737900042985.png
    1737900042985.png
    328,1 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı