Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #1 Oyuna arkadaşımı davet ediyorum. %60 %80 civarlarında "could not find the game you were attempting to join" bu hatayı alıyor. Lobiden düşüyor. Sorun nedir?
Oyuna arkadaşımı davet ediyorum. %60 %80 civarlarında "could not find the game you were attempting to join" bu hatayı alıyor. Lobiden düşüyor. Sorun nedir?
Çözüm Miuysti 11 Ekim 2021 Sorunu çözmüş bulunmaktayım. Sanırım genel bir sorunmuş. Steamden betalar kısmından 1.4.5 sürümüne yükselttiğim zaman sorun çözüldü.
Sorunu çözmüş bulunmaktayım. Sanırım genel bir sorunmuş. Steamden betalar kısmından 1.4.5 sürümüne yükselttiğim zaman sorun çözüldü.
KS KS Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #11 Recep Baltaş dedi: NAT sorunu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hemen cevap veremedim. NAT sorunu nedir aydınlatabilir misiniz? İnternetten baktım ama pek anladığımı söyleyemem. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: NAT sorunu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hemen cevap veremedim. NAT sorunu nedir aydınlatabilir misiniz? İnternetten baktım ama pek anladığımı söyleyemem.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Ekim 2021 #12 NAT sorunu özetle arkadaşının senin sistemine erişememesidir. Bu da port, Firewall vs. kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
NAT sorunu özetle arkadaşının senin sistemine erişememesidir. Bu da port, Firewall vs. kaynaklı olabilir.
KS KS Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #13 Sorunu çözmüş bulunmaktayım. Sanırım genel bir sorunmuş. Steamden betalar kısmından 1.4.5 sürümüne yükselttiğim zaman sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu çözmüş bulunmaktayım. Sanırım genel bir sorunmuş. Steamden betalar kısmından 1.4.5 sürümüne yükselttiğim zaman sorun çözüldü.