L LongLiveOttoman Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 Bishopa Casus Belli verirken sadece 1 vassalın toprağını alabiliyorum. Bu toprak alımlarını artırmanın bi yolu var mı, yoksa sürekli böyle parça parça mı toprak almam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2023
Bishopa Casus Belli verirken sadece 1 vassalın toprağını alabiliyorum. Bu toprak alımlarını artırmanın bi yolu var mı, yoksa sürekli böyle parça parça mı toprak almam lazım?
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.097 Makaleler 1 Çözümler 15 17 Şubat 2023 #2 Teknoloji gecirdikce dukluk ve krallik icin gibi daha buyuk nedenler icin savas acabiliyorsunuz. Ayrica birden fazla CB kullanabiliyorsunuz.
Teknoloji gecirdikce dukluk ve krallik icin gibi daha buyuk nedenler icin savas acabiliyorsunuz. Ayrica birden fazla CB kullanabiliyorsunuz.
L LongLiveOttoman Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 Görkem Say dedi: Teknoloji gecirdikce dukluk ve krallik icin gibi daha buyuk nedenler icin savas acabiliyorsunuz. Ayrica birden fazla CB kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Bi an çözümsüz olduğunu düşünüp sinir krizi geçirecektim.
Görkem Say dedi: Teknoloji gecirdikce dukluk ve krallik icin gibi daha buyuk nedenler icin savas acabiliyorsunuz. Ayrica birden fazla CB kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Bi an çözümsüz olduğunu düşünüp sinir krizi geçirecektim.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.097 Makaleler 1 Çözümler 15 17 Şubat 2023 #4 LongLiveOttoman dedi: Anladım teşekkür ederim. Bi an çözümsüz olduğunu düşünüp sinir krizi geçirecektim. Genişletmek için tıkla... Teknolojiyi daha hizli ilerletmek istiyorsaniz kultur lideri olup spesifik CB teknolojilerini acabilirsiniz.
LongLiveOttoman dedi: Anladım teşekkür ederim. Bi an çözümsüz olduğunu düşünüp sinir krizi geçirecektim. Genişletmek için tıkla... Teknolojiyi daha hizli ilerletmek istiyorsaniz kultur lideri olup spesifik CB teknolojilerini acabilirsiniz.