Çetin Bey Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #1 Merhaba. Windows 11 kullanıyorum. Sistemim ve ekran kartım güncel. CK3 oyununu açtığımda ilk yükleme ekranında biraz durup oyun kapanıyor. Oyun dosyalarını güncelledim, kendi EXE'sinden çalıştırdım ancak sorun düzelmedi. Ne yapılabilir?
Merhaba. Windows 11 kullanıyorum. Sistemim ve ekran kartım güncel. CK3 oyununu açtığımda ilk yükleme ekranında biraz durup oyun kapanıyor. Oyun dosyalarını güncelledim, kendi EXE'sinden çalıştırdım ancak sorun düzelmedi. Ne yapılabilir?
Çözüm Çetin Bey 4 Temmuz 2024 Sorunu şimdilik çözdüm. Şu şekilde: Steam oyun özelliklerinden bir önceki 1.0.3 versiyonuna aldım ve oyun açıldı. 1.0.2 versiyonunda bu problemi yaşayan arkadaşlar deneyebilir.
Sorunu şimdilik çözdüm. Şu şekilde: Steam oyun özelliklerinden bir önceki 1.0.3 versiyonuna aldım ve oyun açıldı. 1.0.2 versiyonunda bu problemi yaşayan arkadaşlar deneyebilir.
4 462723 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #2 Eski sürüm modları kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan ondan dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Çetin Bey Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #3 462723 dedi: Eski sürüm modları kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan ondan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu aldıktan sonra indirdim ve giriş yaptım. Kendim herhangi bir mod yüklemedim. Dediğinizi nasıl kontrol edebilirim? Artı 0 Eksi
462723 dedi: Eski sürüm modları kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan ondan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu aldıktan sonra indirdim ve giriş yaptım. Kendim herhangi bir mod yüklemedim. Dediğinizi nasıl kontrol edebilirim?
4 462723 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #4 Çetin Bey dedi: Hocam oyunu aldıktan sonra indirdim ve giriş yaptım. Kendim herhangi bir mod yüklemedim. Dediğinizi nasıl kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyuna tıkladığınızda açılmadan önce Paradox uygulaması açılır oradan oynanış setleri kısmından kontrol edebilir ve mod indrebilirsin. Artı 0 Eksi
Çetin Bey dedi: Hocam oyunu aldıktan sonra indirdim ve giriş yaptım. Kendim herhangi bir mod yüklemedim. Dediğinizi nasıl kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyuna tıkladığınızda açılmadan önce Paradox uygulaması açılır oradan oynanış setleri kısmından kontrol edebilir ve mod indrebilirsin.
KS KS Çetin Bey Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #5 Hocam mod bulunmuyor, dlc'lerde de bunu off yaptım ancak sorunum düzelmedi. Artı 0 Eksi
4 462723 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #6 Çetin Bey dedi: Eki Görüntüle 2240817 Hocam mod bulunmuyor, DLC'lerde de bunu off yaptım ancak sorunum düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Eski sürüm mod yoksa sorun yoktur. DLC kapatmanıza gerek yok. Oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Çetin Bey dedi: Eki Görüntüle 2240817 Hocam mod bulunmuyor, DLC'lerde de bunu off yaptım ancak sorunum düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Eski sürüm mod yoksa sorun yoktur. DLC kapatmanıza gerek yok. Oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
KS KS Çetin Bey Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 4 Temmuz 2024 #7 Sorunu şimdilik çözdüm. Şu şekilde: Steam oyun özelliklerinden bir önceki 1.0.3 versiyonuna aldım ve oyun açıldı. 1.0.2 versiyonunda bu problemi yaşayan arkadaşlar deneyebilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu şimdilik çözdüm. Şu şekilde: Steam oyun özelliklerinden bir önceki 1.0.3 versiyonuna aldım ve oyun açıldı. 1.0.2 versiyonunda bu problemi yaşayan arkadaşlar deneyebilir.