Crusader Kings II Karmaşık Mı?

ZŞenol

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Crusader Kings 2 almayı düşünüyorum. Ancak bir dünya DLC'si var oyunun. Malüm DLC olmadan oyun yarım kalıyor bir şekilde. 55 Liraya bütün DLC ile birlikte hazırlanmış bir paket var. Strateji oyunu hastasıyım ama bu oyuna para vermeye cesaret edemedim. Ne düşünüyorsunuz. Oynayan arkadaşlar fikir beyan ederler mi lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün total war oyunlarını oynayan ve tarih hakkinda birseyler öğrenmeyi seven biri olarak 3.senedir oynuyorum.bence en iyi ortacag deneyimi veren oyun(M2Tw den bile);
Oyunun handikapi su.eger M2TW daki gibi.Savas atmosferi istiyorsan malrsef bu.oyunda orduLAr sadece sayidan ibaret.onemli olan diplomasi ve entrikalar.bu arada 55 tl lik pakette butun.dlcler yok.

Bütün Total War oyunlarını oynayan ve tarih hakkinda bir şeyler öğrenmeyi seven biri olarak 3.senedir oynuyorum. Bence en iyi Orta Çağ deneyimi veren oyun(m2TW'den bile);
Oyunun handikapi su. Eger m2TWdaki gibi. Savas atmosferi istiyorsan malrsef bu. Oyunda ordular sadece sayidan ibaret. Onemli olan diplomasi ve entrikalar. Bu arada 55 TL'lik pakette butun. DLC'ler yok.

7 sene olmuş hortlatıyorum ama hiç bu tarz oyunlar oynamamış biri olarak önerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı