Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 10 Temmuz 2020 #1 Dostlar, ben bu oyuna da başladım. Fakat her strateji oyununa başladığım an da ki gibi bunda da bir şey bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Dostlar, ben bu oyuna da başladım. Fakat her strateji oyununa başladığım an da ki gibi bunda da bir şey bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
T Tithisa Hectopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 547 Çözümler 2 10 Temmuz 2020 #2 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Dostlar, ben bu oyuna da başladım. Fakat her strateji oyununa başladığım an da ki gibi bunda da bir şey bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu bilmiyorum bende ama öğretici 1 2 tane video izlersin, oynayacağın ülkelerin oynanışlarını izlersen zaten gerisini oynayarak öğreniyorsun.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Dostlar, ben bu oyuna da başladım. Fakat her strateji oyununa başladığım an da ki gibi bunda da bir şey bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu bilmiyorum bende ama öğretici 1 2 tane video izlersin, oynayacağın ülkelerin oynanışlarını izlersen zaten gerisini oynayarak öğreniyorsun.
MFO10 Megapat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2020 #3 Hocam bence YouTube'dan video izlemelisiniz.
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 10 Temmuz 2020 #4 Hocam youtube'dan izleyerek denedim ben ancak olmadı. Eu4 veya HoI4 oynadım onları çözmem 40-50 saatimi aldı ama bu oyunda 120 saatim var hala ne yapacağımı anlamadım. İngilizcen varsa oynayarak öğreniceksin.
Hocam youtube'dan izleyerek denedim ben ancak olmadı. Eu4 veya HoI4 oynadım onları çözmem 40-50 saatimi aldı ama bu oyunda 120 saatim var hala ne yapacağımı anlamadım. İngilizcen varsa oynayarak öğreniceksin.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 10 Temmuz 2020 #5 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Dostlar, ben bu oyuna da başladım. Fakat her strateji oyununa başladığım an da ki gibi bunda da bir şey bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İsme bak ya .
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Dostlar, ben bu oyuna da başladım. Fakat her strateji oyununa başladığım an da ki gibi bunda da bir şey bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İsme bak ya .