Cry of fear açılırken hata veriyor

miyadesouza

Centipat
Daha fazla  
Oyun başta Steam üzerinden açılmadığı için siteden indirip oynuyordum, sonra gerek yoktur diyerek Steam'de oyunu sildim ve bu hatayı verdi. Sildiğim için olduğunu düşünüp tekrar yükledim dosya bütünlüğünü falan da doğruladım fakat açılmıyor. Bir ara Steam'den açıldı fakat şu an yine açılmıyor. Oyunda chapter 6'da olduğum için siteden indirdiğim versiyonunu silip tekrar yüklemek istemiyorum açıkçası. Bir yolu var mı?

IMG_20250129_021223.jpg

Anladığım kadarıyla oyunu korsan şekilde indirmişsiniz fakat orijinali de yüklüyken.
Büyük ihtimal şuan steame bağlanmaya çalışıyo ,steami bilgisayarınızdan kaldırıp açmayı deneyin.

Anladığım kadarıyla oyunu korsan şekilde indirmişsiniz fakat orijinali de yüklüyken.
Büyük ihtimal şu an Steam'e bağlanmaya çalışıyor, Steam'i bilgisayarınızdan kaldırıp açmayı deneyin.

Korsan şekilde dediğiniz siteden indirmekse evet çünkü siteden indirmeden önce Steam'den indirmiştim açılmamıştı (buraya yazdıktan sonra siteden indirdiğimi sildim fakat bu sefer de aynı hatayı Steam'den indirdiğim verdi sonra Steam'den silip tekrar yükledim fakat şu an da eskisi gibi yanıt vermiyor deyip kapattırıyor) Steam'i kapatıp açma da dahil birçok şey denedim (kayıt defteri düzenleyicisi ayarları, Steam önbelleği temizleme, koruma programları ayarları, silip tekrar yükleme...) Fakat hala olmuyor. Şu an resimdeki hatayı vermiyor Steam üzerinden Launcher'a kadar açıp Launch'a basınca yanıt vermiyor deyip kapatıyor bunu çözebilir miyiz bari?

Korsan şekilde dediğiniz siteden indirmekse evet çünkü siteden indirmeden önce Steam'den indirmiştim açılmamıştı (buraya yazdıktan sonra siteden indirdiğimi sildim fakat bu sefer de aynı hatayı Steam'den indirdiğim verdi sonra Steam'den silip tekrar yükledim fakat şu an da eskisi gibi yanıt vermiyor deyip kapattırıyor) Steam'i kapatıp açma da dahil birçok şey denedim (kayıt defteri düzenleyicisi ayarları, Steam önbelleği temizleme, koruma programları ayarları, silip tekrar yükleme...) Fakat hala olmuyor. Şu an resimdeki hatayı vermiyor Steam üzerinden Launcher'a kadar açıp Launch'a basınca yanıt vermiyor deyip kapatıyor bunu çözebilir miyiz bari?
steam ön belleğini temizledikten sonra belgelerden de oyunun dosyalarını sildin mi? Yaptıysan bilgisayarı yeniden başlatmayı dene.

Steam ön belleğini temizledikten sonra belgelerden de oyunun dosyalarını sildin mi? Yaptıysan bilgisayarı yeniden başlatmayı dene.

Yaptım, yeniden de başlattım fakat olmadı. Dün Steam'den açmaya çalışırken yanıt vermiyor dediğinde kapatmadan bekleye bastığımda açılmıştı ama bugün bekle desem de açılmıyor yine.

Bende de aynı sorun var, nasıl olacak bilmiyorum.
ben saçma bir şekilde açmayı başardım tamamen bugla açılıyor muhtemelen çünkü hiçbir mantığı yok.. öncelikle steam uygulamasından değil google üzerinden steam'e giriyorum, oyna tuşuna bastığımda Steam yüklü mü değil mi diye soruyor oradan yüklü değil'i seçiyorum, oyunu açmaya başlıyor ve açılana kadar varsa makro tuşuna basılı tut bende var öyle yapıyorum yoksa da yine açılana kadar ekrana sol tıkla, sonra açılamıyor bekle veya kapat uyarısı veriyor oradan da bekle diyorum genelde açıyor açmazsa aynı işlemi açana kadar yapıyorum inşallah işine yarar dene bence

Ben saçma bir şekilde açmayı başardım tamamen bugla açılıyor muhtemelen çünkü hiçbir mantığı yok. Öncelikle Steam uygulamasından değil Google üzerinden Steam'e giriyorum, oyna tuşuna bastığımda Steam yüklü mü değil mi diye soruyor oradan yüklü değil'i seçiyorum, oyunu açmaya başlıyor ve açılana kadar varsa makro tuşuna basılı tut bende var öyle yapıyorum yoksa da yine açılana kadar ekrana sol tıkla, sonra açılamıyor bekle veya kapat uyarısı veriyor oradan da bekle diyorum genelde açıyor açmazsa aynı işlemi açana kadar yapıyorum inşallah işine yarar dene bence.

Evet bende de bugün bir anda açıldı, hiç anlamadım, neyse, o kadar da iyi bir oyun değil 😂.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı