Cry of Fear oynanır mı?

Co-op olarak oynanmasi daha iyi olur bence.

Şahsen korku üzerine liste yapacak olsaydım ilk 5'e rahatlıkla girebilecek oyundur kendisi.
Oynayan herkesin gözünde yeri bir başkadır, günümüzde bile bu atmosferi sunabilecek yapım zor bulunur.
Tam olarak nasıl bir korku oyunu acaba kendisi? Jumpscare barındırıyor mu çokça?

Co-op olarak oynanmasi daha iyi olur bence.

Co-op oynayacak arkadaşım yok. Tek oynasam keyifli olmaz mı?

Tam olarak nasıl bir korku oyunu acaba kendisi? Jumpscare barındırıyor mu çokça?

Co-op oynayacak arkadaşım yok. Tek oynasam keyifli olmaz mı?

Hocam yemin ederim çok iyi ama çok böyle bulmaca var ama bir kez oynayın çok güzel ilk öncelikle oyunu oynayın sonra videolarını falan izleyin işte oyunun hikayesini falan yani gerçekten objektif bir korkuyu iliklerine kadar hissedebilirsiniz yani ama türkçesini indirin Türkçe yaması var diye biliyorum eğer bulursanız indirin oynayın tam 8 saatlik bir oyun (bulmacalar yüzünden 8 saatlik eğer ve bunun yüzünden oyunu 10 saatte bitirebilirsiniz belki de)

Oynamaya başladım Cry of fear, 3-4 saat oynadım. Bu sıralar vakit bulamıyorum oynamaya devam edip inceleme konusu açacağım.

Hocam bu arada zombilere vururken böyle eğer vuracaksa size eğer geriye kaçıp ıskaladığı zaman vurun eğer vuramazsın ve isabet ettirirse eğer zombiler biraz canınızı yakabilir yani şey açısından hem oyunun süresini uzatır ve çok şey yapar sinir eder adamı yani dengeyi sağlayın vurmada yoksa eğer denge bozuldu mu zor öldürüyorsunuz ve canınız maalesef gidiyor yani gittiği kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı