U Umutb Ziyaretçi 23 Temmuz 2013 #1 Arkadaşlar Crytek | MyCryENGINE bu siteden ücretsiz olarak CryEngine 3'ü indirdim ancak RAR dosyasından çıkarıp 64 dosyasının içinden " launcher" uygulamasına tıkladığımda açılmıyor. Hata vermiyor, pencere açılmıyor yani olduğu gibi kalıyor.
Arkadaşlar Crytek | MyCryENGINE bu siteden ücretsiz olarak CryEngine 3'ü indirdim ancak RAR dosyasından çıkarıp 64 dosyasının içinden " launcher" uygulamasına tıkladığımda açılmıyor. Hata vermiyor, pencere açılmıyor yani olduğu gibi kalıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Temmuz 2013 #2 Hangi sürümünü indirdin ? Yönetici olarak çalıştır.
U Umutb Ziyaretçi 24 Temmuz 2013 #3 Yönetici olarak çalıştır dedim ancak yine aynı problem. Sürüm: Version 3.4.5 indirdim.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 24 Temmuz 2013 #4 Bilgisayarda eksik kütüphaneler olabilir. .Net Framework gibi mesela. Programın gereksinimlerine iyi bakın.
Bilgisayarda eksik kütüphaneler olabilir. .Net Framework gibi mesela. Programın gereksinimlerine iyi bakın.
HUNTER Megapat Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 754 Makaleler 2 Yer Fethiye/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2013 #5 Grafik motoruna girmek istiyorsan Launcher.exe değil de bin64 klasörünün içindeki editor.exe den gireceksin.
Grafik motoruna girmek istiyorsan Launcher.exe değil de bin64 klasörünün içindeki editor.exe den gireceksin.
U Umutb Ziyaretçi 25 Temmuz 2013 #6 HUNTER dedi: Grafik motoruna girmek istiyorsan Launcher.exe değil de bin64 klasörünün içindeki editor.exe den gireceksin. Genişletmek için tıkla... Editor.exe uyugulamasına da tıklamadım yine aynı sorun.
HUNTER dedi: Grafik motoruna girmek istiyorsan Launcher.exe değil de bin64 klasörünün içindeki editor.exe den gireceksin. Genişletmek için tıkla... Editor.exe uyugulamasına da tıklamadım yine aynı sorun.