Ali Asaf1 Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Son zamanlarda CryEngine 5 ile oyun yapmaya başladım. Oyunumu yayınlamak istiyorum. CryEngine'dan izin alınır mı? CryEngine yayınladığım oyundan otomatik bir ücret kesecek mi?
Son zamanlarda CryEngine 5 ile oyun yapmaya başladım. Oyunumu yayınlamak istiyorum. CryEngine'dan izin alınır mı? CryEngine yayınladığım oyundan otomatik bir ücret kesecek mi?
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #2 Ürün orijinal mi?
Ali Asaf1 Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #3 DKB dedi: Ürün orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #4 Ali Asaf1 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Cry engine'den bir izin gerekmez. Fakat mesela steamden yayınlarsanız para ödemeniz gerek.
Ali Asaf1 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Cry engine'den bir izin gerekmez. Fakat mesela steamden yayınlarsanız para ödemeniz gerek.
KralYolu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 19 Çözümler 5 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #5 Pay alacaktır.
Ali Asaf1 Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #6 Parayı ne tür ödemem gerek otomatik gidiyor mu? KralYolu dedi: Pay alacakt. Genişletmek için tıkla... Otomatik mi kesiyor parayı? DKB dedi: Cry Engine'den bir izin gerekmez. Fakat mesela Steam'den yayınlarsanız para ödemeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Otomatik mi kesiyor parayı yoksa benim mi ödemem gerek? KralYolu dedi: Pay alacakt. Genişletmek için tıkla... Otomatik mi kesiyor parayı?
Parayı ne tür ödemem gerek otomatik gidiyor mu? KralYolu dedi: Pay alacakt. Genişletmek için tıkla... Otomatik mi kesiyor parayı? DKB dedi: Cry Engine'den bir izin gerekmez. Fakat mesela Steam'den yayınlarsanız para ödemeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Otomatik mi kesiyor parayı yoksa benim mi ödemem gerek? KralYolu dedi: Pay alacakt. Genişletmek için tıkla... Otomatik mi kesiyor parayı?
I'mpty Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 44 Yer Ankara-Kıbrıs 21 Aralık 2020 #7 Gerekli bilgiyi burada bulabilirsiniz hocam.
Ali Asaf1 Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #8 I'mpty dedi: Gerekli bilgiyi burada bulabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
I'mpty dedi: Gerekli bilgiyi burada bulabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.