Çözüldü Crypto.com'dan giriş yapılmadığı halde bildirim geldi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yunusebaran

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM
Meslek
3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist
Daha önce hiç üye olmadım, fakat mailime bir Crypto.com'dan onay kodu geldi. Birisi benim adıma giriş yapmaya çalışıyor gibi görünüyor ve bunun için onay kodu gönderildi. Veriler her yerde sızdırıldığı için hackerların ellerindeki bilgilerle denemeler yaptığını düşünüyorum. Ancak şifrelerimi düzenli olarak parola yöneticisi ile değiştiren biriyim. Sizce endişelenmem gerekir mi?

Çözüm
Şimdi kullanmadığım bir mail adresi ile siteye üye olmayı denedim. Sadece mail adresini yazdım ve direkt doğrulama kodu geldi. Siz de daha hiç üye olmadığınızı belirtmişsiniz. Dolayısıyla sadece sizin mail adresiniz ile kayıt olmayı denemişler. Endişelenecek bir şey yok.
Şimdi kullanmadığım bir mail adresi ile siteye üye olmayı denedim. Sadece mail adresini yazdım ve direkt doğrulama kodu geldi. Siz de daha hiç üye olmadığınızı belirtmişsiniz. Dolayısıyla sadece sizin mail adresiniz ile kayıt olmayı denemişler. Endişelenecek bir şey yok.

Çözüm
Mesaj bildirimi gelmedi şimdi gördüm, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…