Not sure which antivirus software works best for you? Following our in-depth comparison of antivirus and antimalware tools for Windows, Android, and Mac.
The current test Avast Free Antivirus 20.1 for Windows 10 (211103) from February 2021 of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
Aynı anda kullanmadım, Kaspersky açıktı sadece. İçimden tarama yapmak geldi ve Kaspersky hiçbir şey bulamadı. ESET'i açıp yaptığımda 28 tane Trojen bulundu. Bunları da Malwarebytes ile sildim.
Aynı anda kullanmadım, Kaspersky açıktı sadece. İçimden tarama yapmak geldi ve Kaspersky hiçbir şey bulamadı. ESET'i açıp yaptığımda 28 tane trojan bulundu. Bunları da Malwarebytes ile sildim.
Bilgi çalıyor diyenler Google kullanıyor. Tabii ki Kaspersky, Avast'tan iyidir ancak, Avast Avrupa Birliği tarafından onaylanmış olup, 1988'de kurulan çok köklü bir firmadır.
Aynı anda kullanmadım, Kaspersky açıktı sadece. İçimden tarama yapmak geldi ve Kaspersky hiçbir şey bulamadı. ESET'i açıp yaptığımda 28 tane trojan bulundu. Bunları da Malwarebytes ile sildim.