SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 11 Mayıs 2021 #11 Ayewun dedi: Bir tane haritayı indirmek için karşıma çıktı da. Genişletmek için tıkla... Bir harita indirmek için eğer bir tarayıcı indirmenizi istiyorsa o siteyi hosts dosyası ve firewall ile engellemenizi tavsiye ederim.
Ayewun dedi: Bir tane haritayı indirmek için karşıma çıktı da. Genişletmek için tıkla... Bir harita indirmek için eğer bir tarayıcı indirmenizi istiyorsa o siteyi hosts dosyası ve firewall ile engellemenizi tavsiye ederim.
Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #12 Bu arada CryptoTab'ı tekrar indirip bu sefer Revo Uninstaller ile kaldırdım. SSDKullaniyorum dedi: Bir harita indirmek için eğer bir tarayıcı indirmenizi istiyorsa o siteyi hosts dosyası ve firewall ile engellemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Belki de sadece reklamdır. Çünkü bu siteyi iyi bilirim. Çoğu kişi kullanıyor.
Bu arada CryptoTab'ı tekrar indirip bu sefer Revo Uninstaller ile kaldırdım. SSDKullaniyorum dedi: Bir harita indirmek için eğer bir tarayıcı indirmenizi istiyorsa o siteyi hosts dosyası ve firewall ile engellemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Belki de sadece reklamdır. Çünkü bu siteyi iyi bilirim. Çoğu kişi kullanıyor.