B Boztepe Hectopat Katılım 1 Şubat 2013 Mesajlar 296 Çözümler 1 11 Ekim 2014 #11 hrodoplu dedi: Zaten amaç verilerin zarar görmeden temizlenmesi. Virüsü etkisiz hale getirirken kriptolamayı da pasif hale getirmek gerekir ki belgeler kurtarılsın. Genişletmek için tıkla... Bu konuda vermiş olduğunuz linkte gerekli bilgi ve çözüm yolları yazıyor. Ama Çok başarılı olduğu inancında değilim. İncelediğim çözüm sonuçlarından bunu anlıyorum. Rescue cd'den bahsetmiyoruz. Kaspersky Rescue'dan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Gözden kaçırdığım bir şey değil. Biliyorum zaten. Temennimiz Kaspersky Rescue'nin bu işi çözebilmesi. Bizim de çözebildiğini görmemiz.
hrodoplu dedi: Zaten amaç verilerin zarar görmeden temizlenmesi. Virüsü etkisiz hale getirirken kriptolamayı da pasif hale getirmek gerekir ki belgeler kurtarılsın. Genişletmek için tıkla... Bu konuda vermiş olduğunuz linkte gerekli bilgi ve çözüm yolları yazıyor. Ama Çok başarılı olduğu inancında değilim. İncelediğim çözüm sonuçlarından bunu anlıyorum. Rescue cd'den bahsetmiyoruz. Kaspersky Rescue'dan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Gözden kaçırdığım bir şey değil. Biliyorum zaten. Temennimiz Kaspersky Rescue'nin bu işi çözebilmesi. Bizim de çözebildiğini görmemiz.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Ekim 2014 #12 Boztepe dedi: Gözden kaçırdığım bir şey değil. Biliyorum zaten. Temennimiz Kaspersky Rescue'nin bu işi çözebilmesi. Bizim de çözebildiğini görmemiz. Genişletmek için tıkla... Çözmemesi için bir neden yok güncelliğini koruduğu vakit.
Boztepe dedi: Gözden kaçırdığım bir şey değil. Biliyorum zaten. Temennimiz Kaspersky Rescue'nin bu işi çözebilmesi. Bizim de çözebildiğini görmemiz. Genişletmek için tıkla... Çözmemesi için bir neden yok güncelliğini koruduğu vakit.
B Boztepe Hectopat Katılım 1 Şubat 2013 Mesajlar 296 Çözümler 1 11 Ekim 2014 #13 Murat5038 dedi: Çözmemesi için bir neden yok güncelliğini koruduğu vakit. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Rescue bu sorunu çözebilirse, sistem log'u nu görmek isterim. O zaman inanabilirim.
Murat5038 dedi: Çözmemesi için bir neden yok güncelliğini koruduğu vakit. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Rescue bu sorunu çözebilirse, sistem log'u nu görmek isterim. O zaman inanabilirim.