Crysis 1 alınır mı?

Switch için grafikleri düşüreceklerdir, konsol ve PC de grafikler daha iyi olacaktır. Aksi halde yine hedefledikleri satışın yanına bile yaklaşamazlar.

Bence Remastered beklemeli, optimizasyon dışında her şartta daha iyi olacaktır, daha çok zevk alarak oynayabilir, her ne kadar orjinalin grafikleri kötü olmasada artık insana düşük geliyor.

Bence Remastered beklemeli, optimizasyon dışında her şartta daha iyi olacaktır, daha çok zevk alarak oynayabilir, her ne kadar orijinalin grafikleri kötü olmasada artık insana düşük geliyor.

Çıkış tarihi belli değil. Üstelik crytek, yeni bir Crysis serisine başlayacak(4, 5, 6)(yeni hikaye) onu çıkartmadan önce oyun motorunu zarını zurtunu falan bunda deneyecekler. Diğer bir adıyla "denek". Valve'da öyle yaptı. Yeni motoru Half-Life alyx üzerinde denedi. Hem hikayeyi de değiştirdi.

Yeni bir seriye başlayacağını bilmiyordum. Hikaye son buldu nasıl devam ettirecekler acaba.

Bence Remastered beklemeli, optimizasyon dışında her şartta daha iyi olacaktır, daha çok zevk alarak oynayabilir, her ne kadar orjinalin grafikleri kötü olmasada artık insana düşük geliyor.
Haklısınız, grafikler günümüze kıyasla az ya da çok (kişiye göre değişir) düştü. Ama ben hem nostalji hem de arayı kapatmak adına oynamayı istiyorum. Yoksa beklemek de mantıksız değil.

@Bazinga Physicist Yeni hikaye olduğunu bilmiyordum, resmi bir kaynak onayladı mı yoksa teori mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…