alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 25 Ağustos 2020 #1 Arkadaşım bana Crysis1 CO-OP modu olduğunu söyledi yani hikaye 2 kişi oynanabiliyormuş. Bu doğru mu yalan mı doğruysa nasıl yapılıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2020
Arkadaşım bana Crysis1 CO-OP modu olduğunu söyledi yani hikaye 2 kişi oynanabiliyormuş. Bu doğru mu yalan mı doğruysa nasıl yapılıyor?
GlitchTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 162 25 Ağustos 2020 #2 Ben oynadığımda yoktu ama belki mod kurarak yapılabiliyordur belki
Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.098 Çözümler 1 25 Ağustos 2020 #3 Crysis Co-op mod Crysis Co-op is a mod that will enable AI in multiplayer for cooperative gameplay. www.moddb.com
Crysis Co-op mod Crysis Co-op is a mod that will enable AI in multiplayer for cooperative gameplay. www.moddb.com
alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 25 Ağustos 2020 #4 Ali52521 dedi: Crysis Co-op mod Crysis Co-op is a mod that will enable AI in multiplayer for cooperative gameplay. www.moddb.com Genişletmek için tıkla... Sen oynuyor musun Crysis wars oynuyorsan gel aynı ağdan girek yapak.
Ali52521 dedi: Crysis Co-op mod Crysis Co-op is a mod that will enable AI in multiplayer for cooperative gameplay. www.moddb.com Genişletmek için tıkla... Sen oynuyor musun Crysis wars oynuyorsan gel aynı ağdan girek yapak.
GlitchTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 162 25 Ağustos 2020 #5 Ali52521 dedi: Crysis Co-op mod Crysis Co-op is a mod that will enable AI in multiplayer for cooperative gameplay. www.moddb.com Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi mod varmis peki denedizmi çalışıyor mu?
Ali52521 dedi: Crysis Co-op mod Crysis Co-op is a mod that will enable AI in multiplayer for cooperative gameplay. www.moddb.com Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi mod varmis peki denedizmi çalışıyor mu?
alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 25 Ağustos 2020 #6 Ben giriş yapabildim ama kimse yok Hamachi üzerinden girmek gerek öyle deneyeceğim büyük ihtimal oluyor ama warsta oluyor bir arkadaş lazım bana modu yapmasına yardım ederim. GlitchTR dedi: Dediğim gibi mod varmis peki denedizmi çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece ilk bölüm oynanıyor diye biliyorum ama denemek lazım bir kişiylen. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2020
Ben giriş yapabildim ama kimse yok Hamachi üzerinden girmek gerek öyle deneyeceğim büyük ihtimal oluyor ama warsta oluyor bir arkadaş lazım bana modu yapmasına yardım ederim. GlitchTR dedi: Dediğim gibi mod varmis peki denedizmi çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece ilk bölüm oynanıyor diye biliyorum ama denemek lazım bir kişiylen.
Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.098 Çözümler 1 25 Ağustos 2020 #7 Silinen üye dedi: Sen oynuyor musun Crysis wars oynuyorsan gel aynı ağdan girek yapak. Genişletmek için tıkla... Oynuyordum kanka pcyi sattım. Yeni aldım şimdi gene ekran kartı alacam yakın zamanda seni takip edeyim oynarız. Hatta mesaj atayım unutmayayim.
Silinen üye dedi: Sen oynuyor musun Crysis wars oynuyorsan gel aynı ağdan girek yapak. Genişletmek için tıkla... Oynuyordum kanka pcyi sattım. Yeni aldım şimdi gene ekran kartı alacam yakın zamanda seni takip edeyim oynarız. Hatta mesaj atayım unutmayayim.