N newoe16 Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 Crysis 1'de ana karakterimiz Nomad nasıl öldü, ne zaman öldü öldüyse nasıl, oyunu bitirdim açıklar mısınız?
Crysis 1'de ana karakterimiz Nomad nasıl öldü, ne zaman öldü öldüyse nasıl, oyunu bitirdim açıklar mısınız?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 30 Mart 2025 #2 Ölmedi, kayboldu. Warhead oyununda da Psycho Nomad'ın kaybolduğunu söylüyor. 4.oyunda kendisini görebiliriz.
Ölmedi, kayboldu. Warhead oyununda da Psycho Nomad'ın kaybolduğunu söylüyor. 4.oyunda kendisini görebiliriz.
N newoe16 Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 Maxtoric dedi: Ölmedi, kayboldu. Warhead oyununda da psycho Nomad'ın kaybolduğunu söylüyor. 4.oyunda kendisini görebiliriz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam 1'nci oyununda prophet kendini nasıl feda etmişti son sahnede ne yapmıştı hatırlamıyorum da.
Maxtoric dedi: Ölmedi, kayboldu. Warhead oyununda da psycho Nomad'ın kaybolduğunu söylüyor. 4.oyunda kendisini görebiliriz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam 1'nci oyununda prophet kendini nasıl feda etmişti son sahnede ne yapmıştı hatırlamıyorum da.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 30 Mart 2025 #4 newoe16 dedi: Peki hocam 1'nci oyununda prophet kendini nasıl feda etmişti son sahnede ne yapmıştı hatırlamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Prophet 1.oyunda kendini feda etmiyor diye biliyorum. 2. ve 3. oyunu oynayın. Az çok anlarsınız oyunun mantığını.
newoe16 dedi: Peki hocam 1'nci oyununda prophet kendini nasıl feda etmişti son sahnede ne yapmıştı hatırlamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Prophet 1.oyunda kendini feda etmiyor diye biliyorum. 2. ve 3. oyunu oynayın. Az çok anlarsınız oyunun mantığını.
N newoe16 Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #5 eyvallah
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 6 Nisan 2025 #6 1 ve 2 arasındaki romana göre nomad propheti almaya gittikleri adada ölüyor. 3de. nomad hakkında öldü yazmıyor kayıp gibi bir şey yazıyor ama saklıyor olabilirler.
1 ve 2 arasındaki romana göre nomad propheti almaya gittikleri adada ölüyor. 3de. nomad hakkında öldü yazmıyor kayıp gibi bir şey yazıyor ama saklıyor olabilirler.