Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 27 Mart 2021 #1 Arkadaşlar oyunda Türkçe yama yok ve ben bir tane buldum fakat güvenilir mi? Emin değilim. Crysis Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu ve nasıl kuracağım?
Arkadaşlar oyunda Türkçe yama yok ve ben bir tane buldum fakat güvenilir mi? Emin değilim. Crysis Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu ve nasıl kuracağım?
northsideshawty Megapat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #2 Xcylde dedi: Arkadaşlar oyunda Türkçe yama yok ve ben bir tane buldum fakat güvenilir mi? Emin değilim. Crysis Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu ve nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Virustotal verisini paylaşmışlar. Virustotal
Xcylde dedi: Arkadaşlar oyunda Türkçe yama yok ve ben bir tane buldum fakat güvenilir mi? Emin değilim. Crysis Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu ve nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Virustotal verisini paylaşmışlar. Virustotal
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 27 Mart 2021 #3 northsideshawty dedi: VirusTotal verisini paylaşmışlar. Virustotal Genişletmek için tıkla... Hocam peki nasıl kuracağım? Bir de ben daha önce oynamadım, değer mi?
northsideshawty dedi: VirusTotal verisini paylaşmışlar. Virustotal Genişletmek için tıkla... Hocam peki nasıl kuracağım? Bir de ben daha önce oynamadım, değer mi?
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.596 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 27 Mart 2021 #4 Oyunun kendisi Türkçe zaten?
northsideshawty Megapat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #5 Xcylde dedi: Hocam peki nasıl kuracağım? Bir de ben daha önce oynamadım, değer mi? Genişletmek için tıkla... Yamanın içinde beni oku dosyasında kurmanız gereken konum belirtilmiş. Zamanına göre iyi oyundu bence, hala oynanabilir. Sanırım oyunun Steam versiyonu biraz sorunlu. Türkçe yamadan sonra oyun çalışmazsa burada bir çözüm önerilmiş oraya bakarsınız.
Xcylde dedi: Hocam peki nasıl kuracağım? Bir de ben daha önce oynamadım, değer mi? Genişletmek için tıkla... Yamanın içinde beni oku dosyasında kurmanız gereken konum belirtilmiş. Zamanına göre iyi oyundu bence, hala oynanabilir. Sanırım oyunun Steam versiyonu biraz sorunlu. Türkçe yamadan sonra oyun çalışmazsa burada bir çözüm önerilmiş oraya bakarsınız.
V viperx Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 442 Çözümler 2 27 Mart 2021 #6 Oyun korsan gibi geldi.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 27 Mart 2021 #7 viperx dedi: Oyun korsan gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Neden? Steam'den aldım şimdi iniyor.
northsideshawty Megapat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #8 HACIDANİKİNCİEL dedi: Oyunun kendisi Türkçe zaten? Genişletmek için tıkla... EA, Steam'e eklerken Türkçe dili eklememiş galiba.
HACIDANİKİNCİEL dedi: Oyunun kendisi Türkçe zaten? Genişletmek için tıkla... EA, Steam'e eklerken Türkçe dili eklememiş galiba.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 27 Mart 2021 #9 Oyuna Steam kütüphanesinden sağ tıklayıp özellikler diyin oradan dili değiştirin.