Crysis 1 Windows 8 64 Bit'te Çalışmıyor

great_paladin

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Crysis Maximum Edition aldım ve bilgisayarıma kurdum. Garip tarafı şu ki oyunu kısayoldan başlattığım zaman işletim sistemini yükseltin uyarısı geliyordu. Neyse Bin64deki Crysis exe'sinden başlattığım vakit ise oyun çalıştırmayı durduruyordu. İnternette ise bu sorunu çözen insan sayısı ise varla yok arasında. Yapanlar uyumluluktan yapmış ki ben de bu da olmuyor. Oyunun versiyonunun Steam ya da Origin'e bağlı olmaması durumu daha da zorlatırıyor. Yardımlarınız bekliyorum...

Güncellemeleri yaptınız mı?

Evet, Crytek'in sitesinden güncellemeleri yaptım(1.2.1 di galiba).

Sorunu çözdüm; fakat maalesef "crack" yapılması gerekiyor. Zaten oyununun online modları kapanmıştı diye hatırlıyorum. Eğer başka bir çözüm varsa öğrenmek isterim. Attığım linkdeki videonun altındaki linklerden Crysis Exe'sini indiriyoruz ve Bin 64deki Exe'yle değiştiriyoruz. Ondan sonrayı Exe'yi Windows Vista Service Pack 2 ile açıyoruz. O zaman açılıyor. Başka çözüm yolu yok maalesef. Oynamak isteyen arkadaşlar oyunu böyle oynayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Takan olaydı...

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok teşekkür ederim sayende yapabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…