B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2013 #1 Merhaba arkadaşlar, Crysis 2 açılmıyor. Siyah ekranda sadece Crysis faresi geliyor, öyle kalıyor. Windows 8 ve Windows 7'de denedim, ikisinde de aynı sorun var. Not : Oyun malesef orjinal değil, oyun 1.9 sürümüne güncellendi.
Merhaba arkadaşlar, Crysis 2 açılmıyor. Siyah ekranda sadece Crysis faresi geliyor, öyle kalıyor. Windows 8 ve Windows 7'de denedim, ikisinde de aynı sorun var. Not : Oyun malesef orjinal değil, oyun 1.9 sürümüne güncellendi.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2013 #2 İmzanızdan baktığım kadarıyla sisteminiz biraz yetersiz kalmış olabilir.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2013 #3 Buğra dedi: İmzanızdan baktığım kadarıyla sisteminiz biraz yetersiz kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... İnternette düşük ayarlarda benim bilgisayarımla oynayanlar var.
Buğra dedi: İmzanızdan baktığım kadarıyla sisteminiz biraz yetersiz kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... İnternette düşük ayarlarda benim bilgisayarımla oynayanlar var.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2013 #4 Berkant Ayhan Karabudak dedi: İnternette düşük ayarlarda benim bilgisayarımla oynayanlar var. Genişletmek için tıkla... Eğer bileşenlerinizin ısınma sorunu varsa AIDA64 programı ile gönderin.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: İnternette düşük ayarlarda benim bilgisayarımla oynayanlar var. Genişletmek için tıkla... Eğer bileşenlerinizin ısınma sorunu varsa AIDA64 programı ile gönderin.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2013 #5
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Ağustos 2013 #6 Orijinal al, 1 dolar. Konu kapanmıştır. https://www.technopat.net/forum/aks...s-2-medal-honor-dead-space-mirror-s-edge.html Sorun orijinal alınarak çözülmüştür.
Orijinal al, 1 dolar. Konu kapanmıştır. https://www.technopat.net/forum/aks...s-2-medal-honor-dead-space-mirror-s-edge.html Sorun orijinal alınarak çözülmüştür.