Dostum o kartla zamanında bende oynadım. Alabileceğin en iyi performans zaten bu. Ama şahsen HD 5570 hala var bende. Sen benden daha iyi performans alıyorsun gibime geldi. Tek eksik FPS değerini göstermemen. Acaba sistemin diğer özellikleri nedir? Bu arada eline sağlık.
İşlemci: Intel Core i3 3250.
Ram: 4GB DDR3 1600 MHz.
İşletim sistemi: Windows 8 64 bit. Böyle yani sistemim yakın zamanda Ram ile Ekran kartını değiştireceğim.
Arkadaşımız kötü yorumlara katlanmak zorunda değil, bir video yapmış ve eksikleri var.
Bu ne böyle önümü göremiyorum demek yerine, şu programı kullanarak FPS'yi göstermelisin ve başlangıçta oyun ayarlarını göstermelisin desen daha iyi olur
Olabilir böyle tartışmalar, sen de haklısın bir noktada ama uzatmamak en iyisi.
Birde RAM belleği neden değiştireceksin ? Tek modül mü ?
Ekran kartınız ve gerekirse güç kaynağını değiştirmeniz yeterli olacaktır. Anakartınızı yazmadığınız için bir şey diyemeyeceğim o konuda.
Evet RAM belleği tek modül. Birde güç kaynağım kaç watt bilmiyorum bir 300 yazıyor bir 400 yazıyor. Ekran kartımı'da en yakın zamanda değiştireceğim.
Anakartım: Foxconn G31Mxp.
Arkadaşımız kötü yorumlara katlanmak zorunda değil, bir video yapmış ve eksikleri var.
Bu ne böyle önümü göremiyorum demek yerine, şu programı kullanarak FPS'yi göstermelisin ve başlangıçta oyun ayarlarını göstermelisin desen daha iyi olur