kadir1453 Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2015 #1 Arkadaşlar G2A'dan Crysis 2 maximum edition aldım.Oyunu kurdum,multiplayera girdiğimde bana network connectivity diye bir hata verdi bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin.
Arkadaşlar G2A'dan Crysis 2 maximum edition aldım.Oyunu kurdum,multiplayera girdiğimde bana network connectivity diye bir hata verdi bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin.
The Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 770 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2015 #2 Almadan önce konu açsaydınız. Benimde multiplayer olarak sevdiğim bir oyundu. Multiplayer kapandı malesef. Aççaklarını sanmıyorum. Crysis serisinden sadece Crysis 3'ün Multiplayer'i açık. Şuan da onu oynuyorum. Ama crysis 2 kadar tat vermiyor.
Almadan önce konu açsaydınız. Benimde multiplayer olarak sevdiğim bir oyundu. Multiplayer kapandı malesef. Aççaklarını sanmıyorum. Crysis serisinden sadece Crysis 3'ün Multiplayer'i açık. Şuan da onu oynuyorum. Ama crysis 2 kadar tat vermiyor.
kadir1453 Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2015 #3 Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim