Arkadaşlar TTNET Playstore Ramazan kampanyasında Crysis 2 Maximum Edition'ı 24 TL'ye çekmiş. Ben de mobil ödeme ile almayı düşünüyorum. Acaba hâlâ Multiplayer modunu oynayan kitle var mıdır?
Özellikle son çıkan güncellemeleriyle grafik kalitesi de bir hayli artmıştı. Ben de çok sevmiştim. Alacağım gibi geliyor bana ama umarım oynayanları vardır.
- - - Güncellendi - - -
Dayanamadım fiyatına aldım biraz önce Crysis 2 Maximum Edition'ı
Bence iyi yapmışsın ^^ Fakat multiplayer da oyuncu çok fazla değil. Bunun nedeni bana göre çok sayıda hack olması... Ben de geçen ay yükledim tekrar story oynadım. Multiplayer da biraz vakit geçirdim dediğim gibi baya azalma vardı...
Crysis 3'ü almadığım için pek bilmiyorum Multiplayer'da ne kadar oyuncu vardır ama Pre-Alpha sürümünde gayet iyi bir MP oynanışı vardı. Crysis 2'yi de yükledim zaten. Multiplayer'da çok fazla oyuncu yok ama oyuna girdiğinde rahatlıkla girebilecek server bulabiliyorum.
Crysis 3'ü almadığım için pek bilmiyorum Multiplayer'da ne kadar oyuncu vardır ama Pre-Alpha sürümünde gayet iyi bir MP oynanışı vardı. Crysis 2'yi de yükledim zaten. Multiplayer'da çok fazla oyuncu yok ama oyuna girdiğinde rahatlıkla girebilecek server bulabiliyorum.