EA App Crysis 2 satın alınamıyor

Orkun_Gamer1993

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayarım:
Asus Republic of Gamers GL553VD Notebook
Windows 10 Home Single Language Türkçe
Intel Core i7-7700HQ 4 CPU'S 2.8 GHz
16 GB
Intel HD Graphics Family 630 128 MB
Nvidia Geforce GTX 1050 4 GB.
Meslek
Pazarlama Perakende Sigortacılık Dalı
İyi akşamlar arkadaşlar tekrardan ben temin başlıktaki gibi EA Store'dan Crysis 2 satın alacaktım tam pay now ödemeye geldim, şöyle bir yazı çıktı ve satın almadı arkadaşlar; your Action cannot be processed.
We're unable to process your order at this time due to an issue with your provided payment method. Please use a different payment method to Complete your order, or try again later. Yazısı yani ve satın almadı yardım edebilir misiniz satın alamıyorum oyunu maalesef?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    251,5 KB · Görüntüleme: 47
@Orkun_Gamer1993 Sorunu çözebildiniz mi ?
Şey aslında sorunu daha çözemedim bende mağdur oldum maalesef yani Crysis 2 çok ihtiyacım var açıkçası da gel buyur işte yabancıların şeyliği bu yani nasıl satın alacağım bilmiyorum şimdi deneyeceğim tekrar hepinize haber veririm olursa tabii eğer

Kartınızın yurt dışı alışverişlere açık olup olmadığını kontrol edin. Başka bir şey aklıma gelmiyor maalesef hocam.

@Orkun_Gamer1993 Sorunu çözebildiniz mi ?
Arkadaşlar olay aslında yardımcıyla sohbet ettim dün yani kendi taraflarından kaynaklanıyormuş açıkçası kendi hataları işte yani yoğunluk varmış yılbaşından dolayı işte dediklerini yaptım sonuç olarak olmuyor maalesef arkadaşlar

Ya şey Crysis 2 satın alabileceğim güvenli ve uygun fiyata bir yer var mı dijital key yada kutulu Cd olarak bildiğiniz yani arkadaşlar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…