Crysis 2 tepki vermeme sorunu

bora2

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna tıklıyorum çalışıyor diyor, bir süre sonra kapanıyor. Dosyaların bütünlüğünü doğruladım kaç kere ama olmuyor. Lütfen yardım edin. Eskiden açıyordu oyunu ama crackliydi, indirime girmişken alayım dedim böyle yaptı. Yardım edin lütfen.

crysis 2.png
crysis.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Baştan mı yüklediniz? Yoksa sahte üzerine mi kurulum yaptınız? Sahte oyunu silip orjinalini yüklerseniz sorun düzelecektir. Unutmayın sahte oyun emek hırsızlığıdır!

Steam gibi platform varken crack nedir ya ? Aslında düşündümde korsan oynayın, en iyisi. Korsan oynayanları dijital oyun platformlarına yönlendirecekler diye bizim ücretsiz almadığımız oyun kalmadı kesinlikle korsana devam. Siz yolunuzdan şaşmayın.

Steam gibi platform varken crack nedir ya ? Aslında düşündümde korsan oynayın, en iyisi. Korsan oynayanları dijital oyun platformlarına yönlendirecekler diye bizim ücretsiz almadığımız oyun kalmadı kesinlikle korsana devam. Siz yolunuzdan şaşmayın.
Lütfen şaka olsa bile korsana teşvik etmeyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı