Crysis 2 ile aynı grafik motoru var ama daha güzel görünüyor crysis 3.Oynanış olarak da crysis 2'den daha kısa sürüyor.Deus Ex nedir bilmediğim için cevap veremeyeceğim.
Crysis 2 ile aynı grafik motoru var ama daha güzel görünüyor crysis 3.Oynanış olarak da crysis 2'den daha kısa sürüyor.Deus Ex nedir bilmediğim için cevap veremeyeceğim.
Çok pardon, ben senaryodan bahsediyordum. Crysis 2 senaryosu zayıf gelmişti bana, Crysis 2'den iyise ve Deus Ex Human Revolution kadar olmayacağını biliyorum ama DX3'un senaryo kalitesine yakınsa oynarım.
Hayır crysis 2 ile aynı grafik motorunu kullanmıyor. Biri cryengine 3 kullanıyor diğeri ise cryengine 2 kullanıyor. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Hayır crysis 2 ile aynı grafik motorunu kullanmıyor. Biri cryengine 3 kullanıyor diğeri ise cryengine 2 kullanıyor. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım./QUOTE]
Hayır crysis 2 ile aynı grafik motorunu kullanmıyor. Biri cryengine 3 kullanıyor diğeri ise cryengine 2 kullanıyor. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.