Crysis 3 Bu Saatten Sonra Alınır Mı?

Dostum, Ben şimdi olsun mario yu bile alırım. Oyunun zamanı diye bir şey yok. Oyunun kendisi vardır.

Hayır aynı motor kullanılmıyor. Sitede yanlış yazılmış. Git internete yaz hatta forumda yetkili birilerine bile sor. Sana benim dediğimi diyeceklerdir. Vikipediye bazen fazla güvenmeyin. Crysis 1 içinde aynı şeyler yazıyor zira. Ancak crysis 2 ' ye bir aralar güncelleme gelmişti sanırım o zaman değişmiş oyun motoru.

Son düzenleme:
Olabilir. Bi aralar grafik yaması gelmişti oyuna belki o zaman cryengine 3 olmuştur. Vikipedide yazılan yazıların hiçbiri birbirini tutmuyor. Güya crysis 1 crysis 2' den önce çıkmış.

Aradaki grafik farkına bakarsak zaten farklı motorlar kullanıldığı anlaşılıyor. Yamayı bilmiyorum ama normal Crysis 2 ile 3 arasında baya grafik farkı var.

Sadece multiplayer modu için bile alınır.

Sadece multiplayer modu için ve Türkçe olduğu için alınabilir zaten 10$ gibi bir fiyata alınacak en iyi oyunlardan birisi.

Crysis 3'ün ne multiplayer'ı iyi ne de hikayesi. Türkçe dublaj konusunu ise batırmışlar. Sözde amatör MW3 dublajı, "profesyonel" Crysis 3 dublajından daha kaliteliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…