YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 20 Ağustos 2020 #1 GTX 1660 Super Ryzen5 3500X 2x8 16 GB RAM. Arkadaşlar bazı yerlerde 20 FPS alıyorum. Bazı yerlerde de 60 alıyorum. Böyle olmaması lazım. Ekran kartı kullanımının düşük olduğu yerlerde düşük FPS alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2020
GTX 1660 Super Ryzen5 3500X 2x8 16 GB RAM. Arkadaşlar bazı yerlerde 20 FPS alıyorum. Bazı yerlerde de 60 alıyorum. Böyle olmaması lazım. Ekran kartı kullanımının düşük olduğu yerlerde düşük FPS alıyorum.
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 20 Ağustos 2020 #21 EsaReTiN_bEqCiSi dedi: Oyunu kapat ve Minecraft hunger Games açıp 1500 FPS ile rahat rahat oyna. Genişletmek için tıkla... Onda da var. 10 yıllık ekran kartı bile daha güzel çalışıyor. Mis gibi hiç takılma yok. reptile dedi: Online Resim Boyutu Küçültme Optimizilla JPEG, GIF ve PNG resim dosyalarınızı mümkün olan en küçük boyuta sıkıştırıp küçülten en iyi resim iyileştiricisidir. imagecompressor.com Internette bu siteye benzer bircok görsel boyutu kücültme servisleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. EsaReTiN_bEqCiSi dedi: Hemen çözeyim mi? Genişletmek için tıkla... Çözdüm sinirden oyunu sildim. Son düzenleme: 20 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
EsaReTiN_bEqCiSi dedi: Oyunu kapat ve Minecraft hunger Games açıp 1500 FPS ile rahat rahat oyna. Genişletmek için tıkla... Onda da var. 10 yıllık ekran kartı bile daha güzel çalışıyor. Mis gibi hiç takılma yok. reptile dedi: Online Resim Boyutu Küçültme Optimizilla JPEG, GIF ve PNG resim dosyalarınızı mümkün olan en küçük boyuta sıkıştırıp küçülten en iyi resim iyileştiricisidir. imagecompressor.com Internette bu siteye benzer bircok görsel boyutu kücültme servisleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. EsaReTiN_bEqCiSi dedi: Hemen çözeyim mi? Genişletmek için tıkla... Çözdüm sinirden oyunu sildim.