Crysis 3 dxgı error devıce removed hatası

Aykut Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarım daha yeni canavar gibi ekran kartı var. League of legends oynarken felan sorun olmuyo. Daha diğer oyunları deneme vaktim olmadı. Ama crysis 3 te şöyle bir sorun var. Oyuna giriyorum 5 dk sonra "dxgı error devıce removed" bu hatayı verip oyun donuyor ve oyun kapanıyor. Ne yapmam lazım çözümü nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o konuyu gördüm ama anlamadım ya tam olarak ne yapmam lazım ?

Ben o konuyu gördüm ama anlamadım ya tam olarak ne yapmam lazım ?

Dostum yardımcı olmak isterdim ama mobildeyim şu anda... Anladığım kadarıyla güç ayarlarında, bağlantı durumu güç yönetimini (off) yani kapatın diyor... Büyük ihtimal notebook'lar için yazılmış bir konudur.

Internette biraz araştırma yaptım, sizin ekran kartınızda overclock varmı ? Genelde oc olanlarda sorun teşkil ediyormuşta...

Evet kardeşim asus r9 280x top modeli overclock lu modeli bu yüzden olabilir gputweak a bakıyorum derecesi oyunda 70 80 e kadar çıkıyor bide oyunda ekran'a değişik değişik şeyler oluyor napmam lazım ?

Valla inan hiç bilmediğim bir konu, işin ilginç tarafı Türklerde yok denilecek kadar az kişi bu sorunu çekerken yabancılar bu sorundan ağlıyor internette... Ama forumda konu hakkında elbet bilgili kişiler vardır, umarım size yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…