Kutlay Usta Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 46 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar Crysis 3 "cryengine eror dxgı_eror_device_removed" hatasını alıyorum. İnternette bir çözüm bulamadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar Crysis 3 "cryengine eror dxgı_eror_device_removed" hatasını alıyorum. İnternette bir çözüm bulamadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 17 Ağustos 2014 #2 Ekran kartınız nedir? Ekran kartı sürücüsünü ve DirectX'i güncelleyin. Son düzenleme: 17 Ağustos 2014
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 17 Ağustos 2014 #3 Şu konuya bakarmısnız. Crysis 3 dxgi_error_device_removed Hatası ve Çözümü | Technopat Sosyal
Kutlay Usta Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 46 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2014 #4 Silinen üye dedi: Şu konuya bakarmısnız. Crysis 3 dxgi_error_device_removed Hatası ve Çözümü | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Söylenen ayarlar zaten yapılmış gözüküyor.
Silinen üye dedi: Şu konuya bakarmısnız. Crysis 3 dxgi_error_device_removed Hatası ve Çözümü | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Söylenen ayarlar zaten yapılmış gözüküyor.